vanda cruising

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. E..P.

  E..P. 2nd gear

 2. JK311

  JK311 1st gear

  Nyt on kuvissa laatu kohdallaan, hienoja ottoja !
   
 3. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 4. 1320

  1320 Gearhead

  Olipas paljon porukkaa, kaikki ei edes mahtuneet parkkikselle vaan autoja oli parkkeerattu jo tienvarteenkin. Keli oli kanssa kohdallaan ja hauskaa oli, ainoa miinus vaan oli se että kytät kökötti tuossa tarkkailemassa lähes kokoajan eikä renkaankäryä päässyt ihailemaan kovin montaa kertaa...

  Tuossa on pieni videonpätkä missä näkyy parit Burnikset ja muutama ajelupätkä.
   
 5. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Korjasin pikkusen sun viestiä...
   
  Rockmaple ja Fileeraus tykkäävät tästä.
 6. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  Muutamat asialliset burnikset oli suoralla, pari autoa polizeit käännytti pois ajamasta parkkikselle mutta ei kuitenkaan häätänyt ketään pois sieltä?
  Videota: :cool:
   
 7. 1320

  1320 Gearhead

  Heh, nyt meni kyllä Bowtien korjaus hieman vikaan.:D

  Burniksia on mukava katsella lähes missä vaan, ainoa mikä toki olis mun mielestä toivottavaa olis se, että etupyörien nopeudet pysyis jotenkuten kurissa. Takafillarit saa mun puolesta pyöriä vähän rivakampaakin.:D
   
 8. ventora

  ventora 2nd gear

  täytyy sanoa että kumin polttoa on kiva katsoa mutta ne viimiset idiootit ketä tuolla polttaa kumia lopettaa koko tapahtuman,kauaa ei mene kun parkkiksella puomit,oliko se sitten sen arvoista?
   
 9. MAZA96

  MAZA96 1st gear

  Samaa mieltä. Vantaalla en oo kyllä kun sen pari kertaa käyny ja sääli olis jos noin hyvä tapahtuma loppuis ton kumin polton takia. Ens kuussa vois koittaa ottaa itteä niskasta kiinni ja kattoa jos paikan päälle tulis kun nytkin meni vähän niin ku ohi koko Cruising taas.
   
 10. jaketin

  jaketin Gearhead

  Tuolla oli paikalla paljon autoja ja moni haluaa parkkiin. Aika moni oli ottanut todella ison tilan haltuun, vieden tarpeettomasti parkkitilaa. Pyyntö olisi,,että jos voisi hieman lähemmäksi toisia parkkeerata, niin paikkoja olisi muillekkin..
   
 11. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Ajokieltokyltit näyti olevan 22-05 välillä. eli ilmeisesti ennen klo 22 ajetut saa olla rauhassa mutta sen jälkeen parkkiin pyrkiviä käännytettiin.

  oliko toi 22-05 ajokielto uus juttu vai koska se on tullut?
   
 12. 1320

  1320 Gearhead

  Toi ajokielto tuli viimevuonna muistaakseni, mutta eipä siitä ole virkavalta paljoa välittänyt aikaisemmin. Nyt näyttivät käännyttävän ainakin pari autoa pois jotka yritti takaisin parkkiin kympin jälkeen.

  Kuulemma toi ajokielto olis lähinnä syytä siitä, että tuolla pyörii arki-iltaisinkin jonkun verran mopopoikia yms ja sitä haluttais rajoittaa. Toki varmaan Cruisingillakin on silti osuutta tähän.
   
 13. Marklin

  Marklin Gearhead

  Ylihuomenna taas ajankohtainen.
  :cool:
   
 14. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Tänään.
   
 15. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 16. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Nooh, kuukausi sitten oli niin täynnä, että osa joutui viemään naapurin hiekka-parkkiselle...
   
 17. kaierkki

  kaierkki Gearhead

 18. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Sateen tultua parkkis tyhjeni.... Mutta tuli käytyä pikaisesti, Commanderilla ajoin ruutuun, sitten ´57 Buickilla cruisattiin Mäkkärille kahville ja takas parkkikselle ja sitten kotiin.....
   
 19. litres

  litres 2nd gear

  Thanx mopoilija kuvista!
   
 20. ata

  ata Gearhead

Kerro tästä muillekin!