vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Luulenpa, et tänään nähtiin vika Vandacruising. Kohtuu hyvis ajoin paikalla, kuuden maissa, joku kolo löyty mihin mahtu. Seiskan maissa pois, no ei sii menny edes tuntii. Aivan käsittämätöntä. Ei harrastajien, vaan katsojauuvattien taholta. Kaikki väylät seisoo ku joku mielestään pitää päästä vastapuolen jonon läpi nurtsille, jonon joka ei liiku. Koska toisessa suunnassa on vastaava. Risteykset tukossa, ei pääse sinne vaikka latu oliskin vapaa, ei pääse parkkikselta eikä parkkikselle. Dösät seisoo jonossa, ihmiset menossa töihin, tulossa sieltä. Vaaratilanne ja hälytysajoneuvo olis katastrofi. Tapahtumaa ei kukaan järjestä. Ja se näkyy. Viranomaiset, ja miksei poliittiset päättäjätkin, ovat olleet varsin maltillisia. Ehkä he odottavat/toivovat että ihmiset äänestävät jaloillaan. En tie onko toivo turha, mut melkonen kaaos toi häppeninki on.
     
    9000, viikinki75, kerkko ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. litres

    litres Gearhead

    Voe helvata:confused:
     
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Tuli tos vähän annettuu synninpäästöö parkkipaikkapönöttäjäharrastajille. Mut otetaan ny sen verran takas, et osasyynä tossa on ihmisten "väljä" parkkeeraustyyli. Siel on ruudut joihi on tarkotus parkkeraa. En tie, kelavani mahtu siihen kyl vaikka lähellä olikin liki viivoja parkkeerattuja. Sit ku sinne tulee Keisari, joka jättää autonsa kahelle paikalle, joko siks et ei osaa pysäköidä, tai sit jonku muu trauman takia, niin se oikeesti vie ne kaks paikkaa, koska seuraava oikea suomalainen pysäköi sen tunnollisesti ruutuunsa, jotka kieltämättä ovat hieman ahtaat isommalle autolle. Ja niit Keisareita oli siinnolleen joka toinen. Vinkki; jos et osaa ajaa tai autos on liian hieno et se vaatii turvamiehet ympärille, niin älä tule. Tai vähintään, hommaa ne turvamiehet.
     
  4. fenix

    fenix 3rd gear

    Oma huomio oli ne tuonne kuulumattomat autot.
    Mittasuhteet ovat menneet yli älykkyysosamäärän.
    Se että 3 kolme uuvattia seisoo mun ladulla, saa toivomaan sheriffit paikalle.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  5. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Ihan liian isoksi mennyt koko cruisinki... joka nurmiläntti ja piennar täynnä väärin pysäköityjä autoja. Normaalin liikenteen kulku estyy kun ihmiset ovat puoliksi ajoradoilla. Poliisi pyörähti muutamaan otteeseen, mutta ei sekään rauhottanut menoa kuin hetkeksi
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  6. KOMONEN

    KOMONEN 1st gear

    Kävin eilen ensimmäistä kertaa Vantaa Cruisingissa. Nämä alkukesän tapahtumat ovat siitä mielenkiintoisia, että talven aikana valmistuneet autot tulevat näytille. Kesän edetessä joka tapahtumassa pyörii enimmäkseen ne samat. Ei tapahtuma ollut niin kamala kuin kuvittelin. Pysytteli vain parkkipaikalla ja katseli hienoja autoja. Saatan mennä toistekin.
     
    fenix tykkää tästä.
  7. Patwh

    Patwh 3rd gear

  8. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Liian pieni alue. Sää oli paras mahdollinen. Puoli kuudelta sai vielä valita autolleen paikan.

    Mistäs löytyisi Vantaan ajoille isompi parkkis?
     
    fenix ja Malossi tykkäävät tästä.
  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ikea, joku cittari, Jumbo, joku lentoparkki?
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Yritysten parkkipaikoilta tulee lähtö. Ne ei anna lupia. Ja se joka menee yritykseltä kysymään, pääsee viranomaisten silmissä myös tapahtuman järjestäjäksi.
    Katsellut videoita ja kuvia. Niin en huomannut normaalia enempää omituisuuksia.
    Pari autoa oli huonosti parkkeerattu. Ja ainahan tuolla on porukka pysäköinyt mihin mahtuu, merkistä riippumatta.
    Porukkaa paljon, koska hyvä keli. Eikä ainakaan videoissa porukka normaalia enempää toikkaroinut ajoradalla. Oliko viime kesänä yhdessä cruisingissa missä junnut seiso tiellä kuvaamassa, mutta niille tuli äkkiä lähtö.
    Väärät autot? Osa autoistahan voi olla Heurekan kävijöiden ja käsittääkseni siinä on myös julkisilla kulkevien autoja parkissa.
    Vai tarkoitettiinko Bemari parkkia? Sehän vaan tarkoittaa, että jenkkejä ei ollut paikalla tarpeeksi ja ajoissa.
    Ahdas paikkahan tuo on. Mutta Eurojapsit taitaa ajoissa jo siirtyä Rusalle.
    Vehkala varmaan olisi paras paikka. Siellä on lääniä, eikä asutusta ihan vieressä.
    EDIT, Ainut oikea syy olisi toi kieltää, kun kukaan ei katso sitä. Kaikilla vaan kamerat ja kännykät kourassa....
     
  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    En ole Tikkurilan sekoilussa viitsinyt enää pariin vuoteen käydä, ja luulen että kuvat on koko tapahtuman parasta antia, kiitos. Sun kuvissa on hyvä "fiilis", onko kuvat suoraan kameran kortilta vai käsitteletkö ne kuvankäsittelyohjelmalla ennen julkaisua? Ilmeisen laadukas linssi käytössä, katselin että aukko pysyy pienenä suuremmallakin polttovälillä...
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    No ei tämä tietenkään pidä paikkaansa, tapahtuma on suositumpi kuin koskaan ja sillä on oma paikkansa muiden tapahtumien joukossa. Mitä tulee parkkipaikan ahtauteen, niin sama tilanne tällä hetkellä kaikissa muissakin Etelä-Suomen tapahtumissa paitsi Malmilla, jossa tilaa riittää.
     
    Jamboolio tykkää tästä.
  13. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Toukokuun cruisaus-pätkää Osa 1:

     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Voisikohan Shining Whitin viesti tarkoittaa sitä että nähtiin viimeinen Vantaa-cruising hänen osaltaan? Olen kuullut vastaavaa muiltakin harrastajilta, ei tuonne enää viitsi mennä, itsekään ole käynyt enää pariin vuoteen.
     
    Isamu ja dbltrbl tykkäävät tästä.
  15. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    En ole minäkään kovin mielelläni enää tuonne hakeutunut viime vuosina. Liikaa jengiä, enkä oikeastaan edes viihdy parkkipönötyksissä nykyisin kovin paljoa.
    Toisaalta tuolla on varsin riskialttiit ainekset touhun ikävään loppuun, jota en myöskään halua olla paikanpäällä todistamassa.

    Onneksi paikalla aina on useita erinomaisia kuvaajia, joiden kuvista näkee millaista kalustoa on liikkeellä. Kiitos että jaksatte kuvata!
     
  16. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    OSA 2 toukokuun '24 cruisaus-pätkää:

     
    Fuselage tykkää tästä.
  17. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    No musta nyt ei koskaan tiedä mitä mä teen ja missä. Usein en itsekään. Mut veikkaan että siihen puututaan ns virallisesti, estetään tuonne meno cruisingiltoina. Voihan olla et siihen menee vielä tovi, mut uskon et nykyjärjestelyillä se vääjäämättä jossain vaiheessa tapahtuu. Yks iso ero tässä on useimpiin muihin cruisingeihin, Malmin pre cruiset mukaanlukien. Niillä on yleensä joku järjestäjä ja vastuullinen.
     
    kerkko tykkää tästä.
  18. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Meno on kun ennen jäähallin burniskujalla:eek:
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eipä noi ole pahemmin puuttunut Euro/japsi puolenkaan menoon, missä meno on todella älytöntä ja autoja useita satoja. Onko kerran Rusan Shellille meno estetty. Ja oliko Lahdessa yms viimevuonna jotain juttua ja käräjillä uhkailivat "järjestäjää".
    Ja niitä ei kukaan järjestä. Eikä noita järkevästi pysty järjestämään. Osalla paikkakuntia vaatimukset on ihan älyttömät, että siihen tarvittas pelastussuunnitelmat, suljettualue, järjestyksenvalvonta, Avin, poliisin yms luvat ja tietysti rahat keksittävä jostain.
    Ja silti jos kaikki noi on kunnossa ja jotain sattuu, niin olet käräjillä löysässä hirressä muutaman vuoden.
     
  20. fenix

    fenix 3rd gear

    Näkyy tuossa Jamboolion videollakin jengi seisovan kadulla.
    Ei siis ollut ainoastaan sillä hetkellä kun itse ajoin.
     

Kerro tästä muillekin!