Vanhat hautausautot (made in USA)

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fordhomo, 1.5.2004.

 1. Bitch

  Bitch Gearhead

  Ruumisvankkurilla aloittelin minäkin harrastukseni aikoinaan, Lohjan hautaustoimiston vanha -65 Malibu. Takapenkki oli todella siistisä kunnossa :lol:

  Ja mikä mukavinta, niin auto on edelleen samalla omistajalla, jolle myin sen jo vuosia sitten.
   
 2. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Siis onko Volare ollut ruumisautona ? Miten sinne on arkku mukamas mahtunut ?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikös siinä ole se teline katolla :wink:
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Pitääpä kyllä myöntää että en ole varma oliko Volarella kuljeteltu arkkua vai oliko se ollut muuten vaan toimiston käytössä. Kotikylällä oli muuten Peugeot 504 -ruumisauto jossa oli aika eksoottisen näköinen takaluukkuviritelmä. Sitten Mobilistissa on ollut kuva noin -73 El Caminosta rakennetusta farmarista hautausautokäytössä.
   
 5. annsa1

  annsa1 Gearhead

  Mulla on Cadillac-63 ja arkku valmiina!!!
  :cool:
   
 6. DeS

  DeS Gearhead

  Mä ostin tässä taannoin käyttövehkeeksi kans raatovankkurin, oli pikku projekti saada formaliinin haju veks, koeajolla oli pakko ajaa luu pihalla kun käry alkoi jo etomaan. Mitenköhän, onkohan ammatikseen raatoja kuskaavilla hajuaisitia lainkaan??
   
 7. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Tämä Chevy kuskasi hiljaisia poikia Ylihärmässä lähes koko 90-luvun. Sieltä auto siirtyi 45 tkm ajettuna Evijärvelle, mistä kaverini osti sen vain 62 tkm ajettuna.
   
 8. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei tartte mersussakaan olla polvet koukussa. Takasivulasi kun on 235cm pitkä niin "kylmäosasto" on suunnilleen sen pituinen sekin. :wink:
   
 10. zeizei

  zeizei 3rd gear

  Itseänikin ovat aina (ruumis)farmarit kiinnostaneet. Missä mahtanee pyöriä Karkun (Vammalan) kanttorin entinen ´66 Chevy farmi jota joskus vuonna 88 kävin koeajamassa. Kauppa kaatui silloin hintaan liittyviin erimielisyyksiin, ja ostin sitten 64 impala 4dht:n joka on mulla edelleen. Jäi farmarin koeajosta mieleen asiallinen meininki, vaikka olikin kutonen + loikkarilaatikko alla. Auto oli tuolloin met. hohto siniseksi maalattu ja hyvässä kunnossa.
   
 11. ankka

  ankka 1st gear  Tuo eme on nykyään Sonkajärvellä(Savo,Iisalmen kupeessa)) juuri uuden motorin saaneena kovassa käytössä...ja tuolla myytävien puolella näyttäs ilmotus olevan kans...
   
 12. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Joo,mun Fairlane STW -66 (YHI-85,edellinen OOT-11) on tullu edustaja Vilho Malilan käyttöön Nivalan Maliskylälle.-69 siirtyi Hautaustoimisto Alban käyttöön Vaasaan.Tuo hautaustoimisto on kai vielä olemassa.Vois tehdä joku kesä vaik "pyhiinvaellusmatkan" tonne Albaan.Lappajärven hautaustoimiston käytössä ol Voorti sit seuraavaks.Sieltä siirtyi autoilija Kullervo Hekkaselle Simoon.Simossa omistajana oli joskus 70-luvun loppupuolel viel Merjan Kukka.Ja siihen päätyi tämän auton hauturihommat.
   
 13. hla

  hla 3rd gear


  Sorry OT. Kaverin faija on pitänyt hautaustoimistoa vuosia ja alkoi sitten vapaa-ajan lisääntyessä auttaa poikaansa ajamalla silloin tällöin tämän taksia. Veikkailtiin, että lyökö äijä liinat kiinni ja juoksee karkuun, kun ensimmäinen asiakas kolmeenkymmeneen vuoteen alkaa puhua takapenkiltä.... :rotfl:
   
 14. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  [​IMG] Uudempaa jenkki hauturikalustoa.
  En usko tuon "kalmanhajun"oikein pahasti tarttuvan autoon. Krematooriolla olin pari viikkoa töissä ja niissä Yksiöissäkään ei pahemmin haiskahdellut. (Laitoin uuden jäähdytyksen koppeihin). Pakasteen paisto aiheutti jonkinlaisen hajun.
   
 15. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  mä en kyllä ymmärrä kuinka ihmiset kelaa auton haisevan jos on ollu joku kylmäkalle kyydissä...

  kyllä kuskitkin piereskelee, polttelee ja kyydissä olijat touhuaa vaikka mitä vielä lisäksi, SILLOIN siellä haisee... ohhoijaa. Vaikken mikään mahoton fani olekkaan, on tuollainen firmalle ostettu "edustus" auto varmaan aika usein saanut melko hyvää kohtelua ensimmäiset vuotensa, vertaa vaikka takseihin tai johonkin jonkn pöljän huonosti pitämään työkaluun....
   
 16. Jones

  Jones 1st gear

  Ei mun Herra Jones ainaka haise.
  Ja se on ollu kylmäkuljetustehtävissä.

  Mukavaahan se on,
  ku takapenkillä on aina seuraa :wink:
  Huuuuu !
   
 17. Stance

  Stance 1st gear

  Joo, ei meidänkään Caprice haise, vaikka vanha manalantaksi onkin; 4 vuotta 1990-1994 Turussa kahdessa eri hautaustoimistossa. Nyt kilometrejä mittarissa 187 000, eli varsin vähän 1990 autoksi.
   
 18. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Esterissäkin alkanut vasta myöhemmin haista kun on ollut kylmässä+kosteassa (pihalla) säilytyksessä...
  Eli samoin kuin muutkin vastaavasti säilytetyt.
  Tosin nyt kun on projektina, ja hytti ihan tyhjänä, niin melko hajuton (Vasta lämpimämmillä ilmoilla taas maali haisee) :rotfl:
   
 19. Leo N. Berger

  Leo N. Berger 1st gear

  Niin, mulla on ollut neljä ex-ruumisautoa vuodesta -83 ja on kuultu tuo ruumiinhaju-juttu kerta jos toinenkin. Ja voin sanoa minäkin että kyllä ne on ihan muut autot kun haisee pahalle. Jos oikein tarkkaan nuuskii niin kesäisin kuumalla ilmalla, kun ikkunat ovat olleet kiinni, voi haista vähän kukilta. Se siitä. Nämä autot ovat muuten olleet niitä aikansa yleisimpiä hautausautoja, eli -66 fairlane, -74 malibu, -76 coronet ja -84 caprice.
   

Kerro tästä muillekin!