Vanhoja firmojen edustusautoja ym.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja bbl, 10.8.2003.

 1. bbl

  bbl 1st gear

  60-70-luvun alkuperäiskuntoisia 4D-fullsizeja, isolohkolla ja herkkuvarusteilla. Löytyykö noita enää mistään suomesta kunnossa, niitähän isot firmat haali tuolloin edustusautoiksi. Ja jos on myytävänä joku hyväkuntoinen alkuperäinen, niin oon kiinnostunutu ostamaan, mutta kaikki tieto kiinnostaa hyvinsäilyneistä yksilöistä.
   
 2. Crown57

  Crown57 Gearhead

  Veljellä on Paraisten kalkin entinen '71 Plymouth Fury 4d, 440 cid ja 727..Ei myytävänä.On ollut muuten '71 tekniikan maailman testissäkin.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mulla on Suomen selluloosa yhdistyksen vanha Chrysler NewYorker vm `70. Ollut alunperin 440 ja 727. Nyt 400 ja 727. Auto on suht asiallisessa kunnossa.
   
 4. Micky

  Micky Gearhead

  Itellä on rojekti asteella A.Ahlströmin Hesasta peräisin Buick 4d electra 225 custom '66 401+st400.
  Oli hieman päässyt rapistumaan ajan saatossa mut enköhän sen lähivuosina saa liikenteeseen,toivottavasti jo ensi kesänä...

  http://www.sunpoint.net/~zzed/garage

  siel on parit kokonais ja rojektikuvat..
  EI myynti aikeita...

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Micky 2003-08-10 16:30 ]</font>
   
 5. pöppe

  pöppe Gearhead

  tossa pihalla lotkottaa pirkko työläjärven (joku sen ajan ministeri, enpä muista mikä) vanha työjuhta, eli plymouth gran fury -75 ei tosin isolohkolla vaan 360:sella. oon 3 auton omistaja ja idioottivarma peli kesällä että talvella. käsittääkseen tommonen samanlainen peli löyty myös vappu taipaleelta.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vielä pari viikkoa sitten nettiautossa oli myynnissä -67(?) Chrysler NewYorker, Kemiran ex-edustusauto mr-kilvillä.
   
 7. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Aika iso osa Suomessa olevista Mercury Park Lane 4D sedaneista oli Metsähallituksen käytössä. Omistin aikoinaan yhden sellaisen. Oli aikoinaan ollut Sodankylässä paikallisen Esson omistajalla, josta kulkeutui Rovaniemen kautta minulle. Itse myin sen Porvooseen, jossa uusi omistaja maalautti auton kattoa lukuun ottamatta hopeanharmaaksi. Oli siiten sen jälkeen myynnissä värikuvalla V8:ssa, missäköhän nyt lienee?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2003-08-11 04:22 ]</font>
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  KUULEMMA KEKKOSEN ENTINEN NEWYORKER ON PUDASJÄRVELLÄ.KAVERI OSTI SEN KAINUUSTA KONEVIKAISENA JA ON SEN NYT KUNNOSTANUT JA ILMEISESTI KATSASANUT .EIKÄ OLE MYYTÄVÄNÄ.
   
 9. Öhman

  Öhman 1st gear

  Tammisaarelaisessa "Specialmobil" autoliikkeessä on MYYTÄVÄNÄ lähetystökäytössä
  ollut 1965(?) Chrysler New Yorker 4-ov. HT. , musta tietty.
  Hienossa alkuperäiskunnossa , 413 masiinalla.
  Autossa vielä alkuperäiset AJA-jotain ,mustat
  kilvet.
   
 10. bbl

  bbl 1st gear

  olispa 15 kiloeuroa löysää rahaa, niin kävisin tammisaaressa. helvetin upee.
  specialmobil.fi
   
 11. bbl

  bbl 1st gear

  oli mennyt, oli maksanut 6000 ja kuulemma hyvässä ja alkuperäsessä kunnossa
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vaan ainakin Jari Mäki mainosti Cadillaciään Kekkosen edustusautoksi,että lieneekohön noin että nuujorkkerikin olisi pressan tallista löytynyt?
   
 13. Electra225

  Electra225 1st gear

  Oma käyttäjätunnuksesta tunnistettava harrasteauto oli kesäloman aikaan telakalla, joten pihaan eksyi Cadillac 60-series Fleetwood vuosimallia 1965. Auto on alkuperäinen suomiauto, joten lienee ollut jossain edustuskäytössä...
   
 14. nakke

  nakke 3rd gear

  Kekkonenhan oli kuuluisa limo-mopareistaan.
   
 15. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Ystävälläni on pitkäaikainen unelmani: Tampellan '60 Invicta
   
  MadMike tykkää tästä.
 16. Electra225

  Electra225 1st gear

  vm. 1969 rättikatto..
   
 17. makke

  makke 1st gear

  Tuolla mun tallissa lojuu tuo '61 DeSoto Diplomat Deluxe STW (9 hengen). Pitäisi oleman Kekkosen entinen metsästysauto Lapin reissuilla. Mittarissa 27 tkm.
  On kaupan myöskin. Duunia vielä kyllä riittää ennen kuin on taas ajokuntoinen.
   
 18. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Tallissa pitäisi seisoman Kekkosen ajan pääministerin Martti Miettusen 64 Chrysler Newport 4d sedan, jota Miettunen käytti Lapin maaherravuosinaan. Auto on seissyt 80-luvun lopulta vuoteen 2002 taivasalla, joten kunto on pahasti rapistunut, eikä se ole ajokuntoinen. Tekniikka alun perin 361+727, nyt 413 4bbl hottentottimoottori. Toivottavastijoskun vielä liikenteessä...
   
 19. SB

  SB 1st gear

  Tuttavallani olisi Helsingin Wärtsilän vanha edustusauto Plymouth Fury III -69 383 727? ja 8 3/4 lukko? Auto on orggiskunnossa, maalautettu muistaakseni oppilastyönä 2vuotta sitten ja samoin sähköt uusittu hiljattain oppilastyönä. Auto sijaitsee Hämeenkyrössä ja on myynnissä. Hintapyynti pyörii titääkseni jossain 6500 juuron tietämissä. Autoa ei kuulemani mukaan myydä hottentotti biiliksi vaan sellaiselle joka haluaa sen säilyttää alkuperäisessä kuosissa. Mikäli bbl tää auto kiinnostaa niin voin antaa yhteystietoja privaattina.
   
 20. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Mun ensijenkin ´66 Fury I:n eka omistaja oli Imatran kauppala ( ei siis kaupunki). Orkkistekniikka oli 225+rattimanuaali.
   

Kerro tästä muillekin!