Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    kuvia

    Onkohan toi levikeavo-Valitan ollut musta/kulta värissä tota aiemmin, noin 70-80 taitteessa. Sellaista hämmästelin silloin Tapiolassa Heikintorin takaparkissa.
     
  2. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    sillähän oli toi valitan-jutska jossain moottori-pellissä, mutta eräällä sorvaamoon liittyvällä hahmolla se kottonen oli, vai oliko se sittenkin myös usa-makella?
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Re: kuvia

    Ennen punaista toi oli vihreä.
     
  4. CTS

    CTS Gearhead

    Sama laite oli sekä sorvaajalla että Makella.
     
  5. Remu63

    Remu63 1st gear

    On niin kylmää että pitää laittaa vaan sisäkuvia :)
    Vuoden -85 tyyliä kummatkin.
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    ^Hyvät on äänieristykset :D
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mmmm, fuzzy...

    Ei kovin viimeistellyn oloinen tuo equn asennus tuossa alemmassa.
     
  8. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    noita kuvia katsellessa on hyvä muistaa että samanlailla lailla tulevaisuudessa naureskellaan tänpäiväsille spede-kustomeille, spede-straipeille ja poronsarvi-liekeille, original is aina kaunista..
     
  9. buickadi

    buickadi Gearhead

    sivuhan on 313 niin sitte tua sopii tähän AkuAnkan auto
    [​IMG]
     
  10. buickadi

    buickadi Gearhead

    tuossa kans yksi verhoilukuva
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. Remu63

    Remu63 1st gear

    Mikäs se siellä :D
    Tätä ei voi luokitella kai sisä- eikä ulkokuvaksi,vuodelta -86 kuitenkin.

    [​IMG]
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Että sitä oli penskana hulluna tuohon lyyssiin! Äiteen ompeluvarastot kerran tyhjennin ja levittelin takapihan hylkyautoihin penkinpäällisiksi. Siellä sitä sitten päristeltiin Corona farkussa huulia. Konepellin päälle asettelin motskarin sylnterinkansia... :lol:
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jop samaa kanssa tuumitellut. Oli se vaan "hienoa" kun oli perä ylhäällä ja rebel / jenkkilippu tankkiin maalattuna. Kaikki osat konehuonessa erilaisissa kirkkaissa väreissä.
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mitä nuo on? Spede on kuollut ja kuopattu enkä muista että olisi mitenkään erityisen tunnettu ollut kustomeista tai straipeista, enemmänkin pellepeloton keksijätyyppi taisi olla.

    Jos poronsarviliekit on sitä mitä kuvittelen, niin niitä on mielestäni harrastettu 50-luvulta lähtien, siis tämmösiä. Samoin kait straippeja aina 30-luvulta lähtien, uusissakin autoissa.

    Eikä noissa kuvissa minun mielestä muuta naurettavaa ollut kuin ehkä tuo ketjuratti. Rebelilippu auton koristeena hymyilyttää vuosikymmenestä riippumatta.
     
  15. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    1 nykyjään kuoliaaksi vaijettu frendi on ne aikoinaan muodissa olleet fat-fenderkö autoja ne oli mitkä oli maalattu ihan kokonaan jollain imelällä värillä, kromiosia ja puskureita myöten, näyttäävät melko hirveiltä tän päivän kriteerien mukaan..
    straippeja oli tosiaan jo 30-luvulla, mutta sillon ne noudatteli korin linjoja, ei ne ollu tommosia spede-juttuja keskellä mååttåri- tai takapaksinpeltiä.
    onhan noita kyseenalasia ja nopeasti ohimeneviä rakentelu tyylejä tekniikka-puolellakin, 1 koulukunta vaihtaa kaikki kumi-puslat koviin ja on sitä mieltä että tuli laitteesta rata-auto, vähintään..
     
  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Muoteja tulee ja muoteja menee, se kai on ihan normaalia. Tosiaan, jos ei ole mielikuvitusta, näkemystä eikä rohkeutta voi aina pitää autonsa alkuperäisenä tai rakentaa autonsa alkuperäiseksi, se on aina turvallista ja riski että joku jälkeenpäin nauraa on olematon. Eli jos ei tee mitään ei satu mitään. Vaikka kyllä sekin yhtä naurettava rakentelutyyli on kuin muutkin mätsingnumbers-kohkaamisineen ja liitutöherryksineen. Täällä niitä poronsarviliekkejä sanotaan tuttavallisesti merilevä-liekeiksi. :D Pinstraipit konepellissä on simppelisti viikset. :D
     
  17. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Kurko71 kehui jääkaapin oveen maalaamiani poronsarvi/merilevä liekkejä sulaneiksi nakkarihaarukoiksi :poff:
    Kieltämättä värimaailma toi mieleen sinapin ja ketsupin ja sijainti ruuan..
     
  18. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Muistan kyllä kun 70-80 luvulla näki 1970 Challengerin tai Chargerin, jossa sporttiset orkkis vinyylipenkit oli päällystetty plyyshillä ja ratti vaihdettu Grantin kumirattiin, yms "pakollista" niin muistan jo silloin ajatelleeni poikasena että alkuperäinen on hienompi. Sen verran mauttomia virityksiä näkyi.

    Vähän sama juttu tänäpäivänä jos joku hankkii kotiinsa vaaleanpunaisen korkeaselkänojaisen plyyshi sohvan ja feikki-kristallikruunun ja pahkasta veistetyn pöydän, jonka viereen feikkimessinkinen "Dallas"tarjoiluvaunu.
    Eli sellainen Mervi Tapola/Vesa Keskinen -sisustus. :wink:
     
  19. Quest

    Quest Gearhead

    -69/70 talvella maalattiin kaverin kanssa sen faijan Commer Cob:iin pinstripet työntötankojen avulla, kylkiin ja konepeltiin sekä kojelautaan. Toisella pieni purkki punaista ja toisella sinistä miranoolia. Oltiinko Suomen ekat? :rotfl: :poff:
    Tosin tuli karvahatutkin tuunattua siinä samalla pikku pilkuilla, auttamatta jäätiin kiinni -> ja selkään tuli :oops:
     
  20. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    vanhoja

    Ei hätäillä tyyleistä enempää, useimmiten autot päätyy viimeisessä liikkuvassa vaiheessa mattamustaksi lintaksi ennen paalausta.
     

Kerro tästä muillekin!