Vanhoja valokuvia

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Itsekin muistan tuollaisen. Jäi mieleen semmoiset yksityiskohdat että edessä olisi ollut pölykapselit ja että kyljessä Custom-Dartin lista. Ja että oli nopea, juu.
   
 2. C-barge

  C-barge Gearhead

  Sama peli, muistaakseni oli parikin eri rengastusta, myös kokopeittävillä kapseleilla. Ja oiskohan ollu jossian vaihteessa kisakuosissa centerlinetkin. Kaikenkaikkiaan kutienkin tyylipuhdas toteutus. Ja listotus oli tosiaan kai 270 dartin tms, joista yks lista puuttui! Kaikkee idioottimaista sitä jääkin mieleen?
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Sanopas muuta, etulokasuojasta tosiaan puuttui lista. Siitä luulisi olevan kuvia minullakin mutta ne ovat valitettavasti vanhempien luona Suomessa..
   
 4. Mr J

  Mr J 3rd gear

  :poff: :rotfl:
   
 5. 383

  383 Gearhead


  kyllä siitä puuttui takalokasuojan lista :soosoo:

  sitten auto tuli iso scooppi :mad: sitten autohävisi jonnekin

  on muistakseni olut jo täällä kuvissa
   
 6. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Uskon sanaasi, valitettavasti tosiaan en voinut tarkistaa.
   
 7. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  tosta lookista tulis tänäpänä ahdistelu-syyte :rotfl: :rotfl:
   
 8. ET 619

  ET 619 Gearhead

  Onko se tämä?

  [​IMG]
   
 9. iivar1

  iivar1 3rd gear

  oisko ollu elimäen läheltä,veljekset ajeli samoihin aikoihin täyskokoisella mustalla chryslerillä tai jollain jossa taisi se dartin kone olla ensin.
   
 10. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  No mutta justinnsa tuo! Itse tosin kävin enemmän kisoja katsomassa kun siinä ei vielä ollut tuota scooppia. Mutta kuinkas siinä nyt nuo kaikki listat ovatkaan...
   
 11. Jos dementia ei ole vielä pahasti muuttanut muistikuvia, niin tämä kävi n. 20 vuotta sitten hakemassa leiman Hakuninmaalta (ilman scooppia). Jostain syystä tämän kaltaiset Moparit jäivät positiivisessa hengessä mieleen...
   
 12. 383

  383 Gearhead

  puutui kuskin puolelta
   
 13. pequli

  pequli Gearhead

  Latolöydöt-osiossa oli esillä Nousiaisten hävittämön nykytila. Tässä muutama näkymä vuodelta 1982

  Ford 1956
  [​IMG]

  Bombardier- lumikiitäjä
  [​IMG]

  Standard of the world
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kyl toi oli ihan pk-seudulla tehty ja oli tosiaan ekaks ihian tasasella konepellillä. Motti aika peruskauraa, 440 six pack männillä, kotikairatuilla rautakansilla, MP 284/.528" nokka, streetdominator imusarja, 850 holley ja Hookerin fenderwellit. Toimiva paketti, meni matalaa kahtatoista.
   
 15. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Nyt kun tuli puhetta noista 4D isolohko Darroista niin tässä myös yksi vanha kuva Vaasan ekoista katuautokisoista vuodelta 1991: [​IMG]
  Tuo auto oli tuolloin Vaasan Erikoisautot nimisen jenkkiautoliikkeen myyntilistalla ja hinta muistaakseni joku +20tmk. Mukavan härski sleeperi oli kyseessä. Sisusta alkuperäiskuntoinen vaaleansininen, sohvapenkillä ja alkuperäisellä rattishifterillä jne eli mikään ei kielinyt ylimääräisestä voimapotentiaalista. Koneena olikin sitten sopivan takakireä 440 jossa mm 'fenderwell' pakosarjat eli sellaiset jotka kierti yläkautta sisälokasuojan läpi eturenkaan taakse putkiston jatkuen auton alle.. Mustat peltivanteet ja pillerikapselit olivat kuin piste i:n päälle, kuvassa tosin takafillareista uupui kapselit. Oliskohan tuolla hetkellä ollut sitten jotkut väliaikaiset polttorenkaat vetävillä pyörillä..? :D

  Minne lie mennyt tuokin auto? :odroll:
   
 16. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Hienoja muistoja, joo. Tuota kuvan punaista Darttia en muista, mutta sen Elimäen auton kyllä.

  Elimäen (Ratula?) veljeksillä oli nopeita Mopareita, se neliovinen Dartti oli muistaakseni 440:sellä. Kävivät katsastamassa sen kai joskus ajamalla vähän kauempanakin, taisi olla Kouvolan konttoreilla penseämpi suhtautuminen? Muistaakseni noiden veljesten isompi/raskaampi C-kopan lossi meni 12-aikoja (ok, tais olla 13-aikoja...). Heh, oli se mahotonta kyytiä maakunnassa ´80-luvun lopussa semmosella vehkeellä :wink:

  Muistan kun kerran näin jommankumman auton pakoputket tallirakennuksen edessä maassa. Rännit ne oli, hirveenkokoset putkistot! Siinä sänkitukkana kun niitä ihmettelin, ni omistajansa loihe lausumaan: "Joo , ne ehti maata siinä maassa sen aikaa, että sinne toiseen änkkäriin teki rotta pesän". :poff:
   
 17. C-barge

  C-barge Gearhead

  Niin ne muistot kultaantuu ja ajat paranee...
   
 18. Mutku

  Mutku 3rd gear

  :rotfl:

  13 ?

  Korjasin tota Ratulan C-kopan aikaa tonne aikaisempaan postaukseen, ok.
   
 19. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Tampere

  [​IMG]
   
 20. pequli

  pequli Gearhead

  Vuoden 1985 Turun näyttelyn parkkipaikalta
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!