Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Eikös tämä ole sama Cuda kun Lähettämäni kuva sivulla 376 (tai jotain sinnepäin) Riksun näyttelystä. Silloin oli tumma sisusta??????
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    ^On se sama, mutta ei se kyllä Cuda ole, vaan Barracuda 318 laikka-avo monimonikymppisellä:)
     
  3. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Tää pitäs olla aito.. Tekniikkaa myöten.. :wink:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kuvattu siis Lahdessa viime vuonna.
     
  4. fmila

    fmila Gearhead


    Olihan tosta tapahtumasta puhetta Ilenkin kanssa siellä viimeiseksi jääneessä Svenkan reunionpartyssa :cry: Multa jäi tosta tilanteesta kuitenkin ajankohta unholaan. Mut ihan oikein Raulin Javelinhan se siellä luuraa. Se "täytyy" olla -76 kun silloin Rauli pyöri enemmänkin "idässä". Itse olin nääs intissä kesän -75 ja silloin ei ollut viellä muita tapahtumia kuin ne ekat Keimolan kinkerit, ainakaan niin et ois sattunut lomat kohilleen :wink: ja nehän sattui "urheilijanuorukaiselle" aika hyvin :rotfl: Toki hälyviikko vei siihen aikaan jopa treenivapaat kähmyltä. Sit syksyllä wanhalla onnistui nekin paremmin. Mut väittäisin, et -76 (tai -77)
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Sedän entinen Barracuda '65:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kuvan vuosiluvusta ei oo hajua, mut varmaan 70-luvulta. Setä osti ton mun allekirjoituksen laitteen vuonna '80, ja toi oli tietääkseni myyty sitä ennen.

    Mikäli toi on hengissä, ja omistaja näkee, niin ei todellakaan haittaisi tietää enemmän... Taitaa olla lottovoittoon verrattavissa oleva osuma, jos näin kävisi. Voi kun ei olis ainakaan paalattu. :(
     
  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    /\ Takana näkyvän mainoksen 131 Fiatista tuli faceliftattu malli suorakaidelamppuineen vuonna 1978....
     
  7. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Kannattaa laittaa näihin viesteihin rekkari näkyviin....niin googlekin voisi löytää, jos joku joskus sattuu etsimään...

    NV-376
     
  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Totta turiset. Kiitos kun laitoit puolestani. :D
     
  9. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    ACS edelleen luultavasti 87

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  11. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  13. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  14. ET 619

    ET 619 Gearhead

    ^^^ ACS -87

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Oulun näyttely -87

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Minulla on se käsitys että tämä Pakulan Auburn ilmestyi Triangle Motorsille myyntiin, oliko se viime vuonna??? Sen hinta oli sitä luokkaa että se ei voi olla aito, siis pyynti ehkä 1/4-1/5 osa alkuperäisen maailman markkinahinnasta.
    ko autohan ei ole replica siinä mielessä mitä replikalla tarkoitetaan, ei myöskään edes Speedster vaan tekniikka ja runko olivat 851 Super charged Auburn cabrioletista, joka alkuperäisenä olisi paljon arvokkaampi kuin epäaito speedsteri, korin takaosa tosiaan lasikuitua mutta keulan pellit näyttävät peltisiltä 851/852 osilta. Mutta tämä Pakulan ex speedster on kuitenkin erittäin alkuperäisen näköinen, voisiko sanoa, että se on klooni. Todellisia keräilijöitä (ja museoita) se ei kuitenkaan em syiden takia kiinnosta vaikka se suomessa aikoinaan mr-rekisteröitiin.
     
  17. ET 619

    ET 619 Gearhead

    ACS -87

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Juuri näinhän se meni. Mutta oliko Svartvikin auto tosiaan Suomessa rekisterissä? Se toinen, vanhempi ja uustuontina Portugalista (vai oliko se nyt Espanjasta?) tuotu puna-musta Auburn Speedster oli kyllä liikenteessä, muistelen esimerkiksi että sillä ajettiin SAHK:n ajoihin Vaasaan. Mobilistissahan on ollut kuvia melkeinpä toivottomasta (K.A. Ebbin?) projekti-Speedster Suomi-autosta jota ainakin silloin 30 vuotta sitten alettiin kunnostamaan, onkohan se edistynyt? Se oli siis sellaista vanhempaa mallia.
     
  19. ET 619

    ET 619 Gearhead

    ACS -87

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. ET 619

    ET 619 Gearhead

    ACS -87

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!