Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    onko tää se sama joka on ollu jo kauan mintun vihree??
     
  2. Remu63

    Remu63 1st gear

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Wellcome mr.X :D
    Saadaan hienoa vanhaa kuvamateriaaliakin jatkossa...
     
  3. capri30S

    capri30S 1st gear

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Olikos tää auto 70-luvulla (tai 80-luvun alussa?) jossain farkkumainoksessa? Elävä muistikuva vaan väreistä ja vanteista, kun muksuna tuli lueskeltua 70-luvun TM lehtiä?
     
  4. pequli

    pequli Gearhead

    1960 Delivery letukan vaiheita on tällä foorumilla ennenkin selvitelty, mutta kerran vielä: Karhilan pelistä tuli ensimmäisen unohduksen yön jälkeen mattamusta liekitetty Batwagon, joka sai myöhemmin pinkin värin pinnalleen ja madaltui.
    Pinkkinä se vaihtui neljä vuotta uudempaan letukkaan. Wagonin purki seuraava omistaja, joka myös poisti kattotolppiin jäänyttä ylimääräistä metallia. Projekti jäi kesken, ja auton osti sen nykyinen omistaja , joka varmasti itse kertoo tarkemmin nykyvaiheita, jos haluaa. Sen verran voi sanoa, että laadukasta jälkeä on odotettavissa, jos/kun peli taas kadulle ilmestyy.

    Eli mintunvihreä on siis eri yksilö.
     
  5. pequli

    pequli Gearhead

    Unohtui kirjoitusvimmassa vallan kuva pois, eli tältähän tuo näytti Karhilan omistuksessa Porissa 1980
    [​IMG]
     
  6. shark

    shark 3rd gear

    Ton näkönen oli kun viimeks näin Deliveryn ja kuten "pequli" kirjoitti ,tuntien omistajan ja kaluston laadun,niin kyllä tulee vielä baanalle ja varmaan entistä ehompana 8)

    [​IMG]
     
  7. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    [​IMG]


    Faijan kummisedän bussilinja maaseudulta stadiin...
    huomaan tallinoven yläpuolen kyltti :lol:

    [​IMG]
     
  8. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    Re: isuzu

    [. Eräällä toisella purkaamolla oli sellainen tähtiperä jossa kaaret ja pyöreä keltainen merkki maskissa. Vanhoja kilpureita lienee paalattu paljonkin?[/quote]

    Ristiperiä aikoinaan oli paljon lotus-koneella ja tekniikalla, orkkis kopat oli harvemmssa, 1 aito lotus-koppa on kuitenkin ihan oikeesti viety kaatikselle, ja tekniikka sitten siirretty risti-perän koppaan, jotain 70-80 luvulla, omistajan poika oli armeija reissulla telonut kopan sen verran pahasti lotuksesta...
     
  9. mr.X

    mr.X 3rd gear

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Oli, Lee Cooper Live the 50s In Real Jeans, kuva kesältä 1978 ja oli ainakin Suosikissa koko aukeama, alkuperäinen iso 50 x 85 cm juliste on tossa näppiksen vieressä ylävasemmalla 8)
     
  10. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Mopopoikana käytiin erään riihen nurkalla ihailemassa Lotus Korttiinan raatoa. Ratti oikealla ja tyyppikilpi paikallaan... Oli kait ajettu muinaisissa jäärata tms kahinoissa aika surkeaan kuntoon. Siirtyi 90-luvulla paalin muotoon.
     
  11. Bat ass

    Bat ass Gearhead

    Pieni täsmennys edelliseen: Auto oli purettuna kun vaihtui tuohon uudempaan linkoon, ja vaihdon yksi edellytys oli choppausapu, koska silloinen omistaja oli mittaillut ja suunnitellut kyseistä toimenpidettä jo pitemmän aikaa, myöhemmin erinäisistä syistä keskeytynyt projekti päätyi takaisin aiemmalle omistajalle, koska vaihtokaupoissa aikoinaan oli tehty herrasmiessopimus etuosto-oikeudesta joka myös piti. Raatovankkurin nykytilanne on sellainen, että omistaja edelleen etsii hyväkuntoista X-runkoa, koska alkuperäinen oli pahasti ruosteinen ja on nyttemmin korjattu, mutta hitsaamaton runko sopisi tulevaisuuden suunnitelmiin paremmin, myös henkilöfarmarimallin takaluukku alaslaskevalla lasilla ja takalasin listat edelleen hakusessa ( myös huonot kuulemma kelpaa ), muuten projekti etenee etanan vauhdilla ja luultavimmin nähdään vielä joskus liikenteessä. Auto on yhä Turun lähimaastossa ja arvailut onko mobilistissa joku-aika sitten nähty chopattu yksilö tai tampereen vihreä yksilö kenties vanha Bat wagon voitaneen unohtaa.
    P.s edellisen sivun BIZ-5 on myös ollut saman tyypin omistuksessa aikoinaan ja ilmeisesti syynä mieltymykseen x-runkoisiin letukoihin...
     
  12. jallu81

    jallu81 3rd gear

    ja matalampana :wink:
     
  13. Bat ass

    Bat ass Gearhead

    Jos ei muutu gasseriksi :eek:
     
  14. mr.X

    mr.X 3rd gear

    Suomi Fastback 1965

    Autosta oli joku kuva V8 Tikkurilan näyttelyn parkkipaikalta ehkä kevät 1980, silloin sininen ja vielä aika hyvässä kuosissa, mutta kun ostin auton syksyllä 1980 niin keula mällätty ja kauhea romu muutenkin, kone öljysyöppö 260.
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Edellisellä sivulla oli toi Isuze coupe, sellanen tuli vaihdossa meille joskus 1981 kun '65 isolohkovaliantti lähti järvenpäähän. Tuskin kuitenkaan toi sama mikä kuvissa, muistaakseni siit puuttu puskurit ja aika pian siihen joku ajo lahjakkaasti kylkeen ja meni lunastukseen, pääty yhtikselle. Siellä olosta muistelen jossain maksiinissa bonganneeni kuvankin, oiskohan ollu mobilistissa?
     
  16. capri30S

    capri30S 1st gear

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Hianoo, muistan kun sitä muksuna kuolasin, se oli niinku hienoin auto ikinä 8) Ja on vieläkin, kelpais. TM:ssä itse muistaakseni mainoksen näin, olikohan saman lehden kannessa muistaakseni 244 d6 volvo takaapäin?

    EDIT: En oo todellakaan satavarma, mutta muistasin, että tässä lehdessä oli se mainos:
    http://www.huuto.net/kohteet/1979-_-5-t ... /192893495
     
  17. isu1600

    isu1600 1st gear

    ... Muistatko tuon auton kilpeä ? Tai minkä värinen auto oli ? oliko millaisella moottorilla?
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    En muista kilpee, Tollanen viininpunanenkun kuvan autokin oli siinä vaihessa, oliskohan ollut valkonen alunperin? Näin muistelen ku sen mällin jälkeen näin, et ois valkosta paistanut. Motti oli 1600 kahella tuplasivuimulla, mut vuosmallii en muista. Pitäis Broidilt kysyy, tokkopa tuokaan kyl muistaa. Tai sit Sipiläisen Petriltä jolta auto tuli, vaan ei muistane hänkään.
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Nova poikki.
    [​IMG]
    Verstas -90??
    [​IMG]
    [​IMG]
    Ja meidän retkue åffenanmaan katuskapareissulla :rotfl: .
    [​IMG]
     
  20. isu1600

    isu1600 1st gear

    ... jos tuo viimeinen omistaja oli aikoinaan Sipiläinen Jori Keravalta, niin silloin tuo GT on ollut HYD-1 (Alunperin Timo Salosen ralliauto)... senkin jäljet siis päättyvät yhteisvarastolle...
     

Kerro tästä muillekin!