Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. janio89

    janio89 3rd gear

    Ei suomikuvia, mutta kirpputorilta pelastamiani jonkun amerikanserkun kuvia. Josko ne tämän topicin alle sopisivat.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ja ei ollu juu skanneria...
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    hienoja ameriiikan kuvia, varsinkin tuo 60 hautakauko, sekä sen alla JOKU MUU? 30-40-luvun hautausauto? kuvat on siis eri hautajaisista autosta päätellen.
     
  3. Mutku

    Mutku Gearhead

    Asuin aikoinaan ´93-´96 Oulun Puolivälinkankaalla, Maahisentiellä. Semmoinen punainen Javelin ja omistajansa asuivat siinä kerrostalossa. Auto oli kovin alkuperäisen oloinen, lontooksi sanottaisiin kai nykyään "survivor"? Kerran juttelin sen Javelinin omistajan kanssa autostaan (nuorehko normaalin toimistotyöläisen oloinen kaveri, ei niinkään perinteisen farkkuliiviharrastajan muotista). Tuo Javelin oli kutosella, myös minun muistikuvan mukaan jotkut semmoiset "lo-po"-lätkät siinä oli myös. No, minä pilottitakkinen sänkitukka "wanna-be-maaaaailman-nopein" en finninen nokka pystyssä noteerannut moista vajaasylinteristä enää ikinä. Huoh...
     
  4. töttersström

    töttersström 1st gear

    taustalla oleva bedford on luovuttanut taka-akselin venetraileriin ja loput paaliin.
     
  5. 340cid

    340cid Gearhead

    Vuosi -83...ehkä. Diplomaatissa(?) oli starttiongelmaa mutta pääsihän se siitä hetken naputtelun jälkeen liikkeelle [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. 340cid

    340cid Gearhead

    Suomesta kyllä, vuosiluku ja paikka ei tiedossa. Emännyksen isovanhemmiltaan jääneestä albumista, ei ole enää kertojaa kuvasta.
    [​IMG]
     
  7. 340cid

    340cid Gearhead

    Niemisen Harrin vasta valmistunut Plymari joskus 80luvun alkupuoliskolta (-83?) No katto vielä kesken. Elämäni ainoa kerta kun on päässyt matkustamaan "anopin istuimella". Ite kuvassa oikealla. [​IMG]
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Oih mitä kuvia! 340 et tiennyt vanhojen valokuvien vuosikymmentä. Tuo alin kuvasi ois voinut olla 30 luvulta ellet olisi paljastanut sitä 80 luvulla otetuksi. Mustavalko kuvissa on sitä jotakin. Lisää kuvia

    avo E-Type on vaativa projekti. Toivottavasti klassikosta tulee orggis omalla motilla mikä tuohon ikoniin ehdottomasti kuuluu.
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Samat sanat, Plymouth-kuva on upea!

    Autokin on oletettavasti vielä tallessa? Sillä ajettiin aikoinana varsin paljon, muistanpa kuinka näin sen esim. Kuopiossa Ruska-ajoissa 80-luvulla.
     
  10. homer

    homer Double Gearhead

    Plymouth taisi olla viime kesänä Espoon automuseossa (jos ei muisti nyt ihan petä). Eikös sen väri ole sininen.
     
  11. puu

    puu Gearhead

    Kylkilistoituksen perusteella Dodge Pioneer 1960.
     
  12. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Pistän nyt tähän topiciin, kun Huutonetissä on myynnissä mielenkiintoinen kortti: Padasjoen ensimmäinen auto vuonna 1914

    Mikähän se tuokin mahtaa olla? Vaikea enää nykyihmisen tuonikäisiä tunnistaa. Hyvin pitkälti vissiin Suomen autokanta ennen ensimmäistä maailmansotaa oli Saksan suunnalta peräisin, että sikäläisistä merkeistä varmaan voisi aloittaa etsimisen jos haluaisi merkin selvittää.
     
  13. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    Googletin "Padasjoen ensimmäinen auto" ja siitä ei löytynyt muuta kuin tuo Huutonetin linkki, mutta samalla löytyi tuollainen sivu:
    http://www.sukuvika.fi/kuorma-autoilu.php
     
  14. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Onpas joku nähnyt vaivaa kerätäkseen paikallista historiaa. Vaikka itselläni ei seudulle ole sen kummempaa sidettä kuin että olen vuosien varrella joskus ajellut prätkällä sen suunnan mutkateitä, niin mielenkiinnolla silmäilin noita sivuja.
     
  15. 340cid

    340cid Gearhead

    Kyllä, sininen on. Ite kävin...hm...no yli viisitoista vuotta sitten sitä siellä katselemassa.
     
  16. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    onkos se tämä
     
  17. Remu63

    Remu63 1st gear

    Kun on jo päästy sivulle 442 niin mikäpä paremmin sopisi kuin nämä.
    [​IMG]
    AAM-510 Naarajärvellä 1981
    [​IMG]
    BG-3 Helsingin näyttelyn parkkiksella 80-luvun alussa.
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    BG-3 oli jo 70 luvulla tuttu näky kun se pyöri alan piireissä. Sitä ei roddattu koskaan perä ylös sivuputket ym. Mottia toki laitettiin.
    Tuosta hopeasta oli täällä juttua vuosia sitten kun se oli Morrise Kimillä myynnissä. Kävin ihailemassa oih, punaista sisustaa. Se oli halpa. Yks neito vaihtoi sen 63 Impalaan kun halus muskelia. Pikku vika siinä oli ja vähän säätöä minkä yks kaveri laittoi hetkessä molemmat kirjoittaa täälläkin.
     
  19. MercComet

    MercComet Gearhead

    ^ Ja hopea punaisella sisustalla 455:lla karauttelee nykyään eteläisen naapurin teitä.
     
  20. 340cid

    340cid Gearhead

    On :D
     

Kerro tästä muillekin!