Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. fordgranada

  fordgranada 3rd gear

  ei täss ajass oo mitään vikana,,,aika kultaa muistot,,mutt on tämä parempaa aikaa kun vaikk 80-luku,,,,kukas sitä kurjuutta kaipaa :eek:

  paitsi itse mietti aina ett ennen oli asiat paremmin :rotfl:

  kiva miettiä että olis 70-luku ja berneriltä sais tilata muskeli moparin,,

  mutt tuskin se silloin on ihmeelliseltä tuntunu :rotfl:
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

 3. MudMax

  MudMax Gearhead

  Niin oli 8)
  Joo, silloin sai esim. Amazoniin kasin ja A-mopsiin Hemin, eikä pakettiautostakaan maksettu veroja edes takapenkin kanssa.
  Nyt täytyy maksaa kaikille pullamössöille hirmuliksat ja kilpailla itte halpatuonnin kanssa :wc:
  No, eiköhän tämä kupla joskus puhkeakin....
  Niitä taitaa olla lisätty entisestään bryssän määräysten takia?
  Perse paljaana sen parempi kuin farkut kainalossa? Eiköhän 25 vuoden päästä tatuoiduille kuulapäille naureskella samaan tapaan kuin takatukille ja tennissukille nyt? :lol: Aika näyttää...
  Sieltä pääsi ajoissa pois ja poket pitivät piripäät sekä muut rikolliset poissa, ja kivaa oli.
  Ainakin asiat tuli hoidetua, mm. tiet eivät olleet samanlaisia kynnöspeltoja kuin nyt, kun niitäkin hoidettiin kun rahoja ei hukattu kreikkaan yms.
  Elektroniikan kehitystä ei voi kiistää.
  Pomo sanoi jo 20-v. sitten: "57 channels and nothing on"
  28" postimerkki, mutta who cares, viitaten edelliseen....

  Ralli meni kyllä piloille jo isolla rahalla joka toi B-ryhmänkin ja raha on pilannut sittemmin (lähes) kaiken muunkin urheilun täysin....... :wc:
  Netti kaatuu jos kaiken luettelee, mutta jos ihan vaikka turhien julkkisten, vapaana kulkevien rikollisten ja päihde/mielenterveysongelmaisten määrää vertaa........
  Tästä samaa mieltä :D Kiitos ja sori myös OT :oops:
   
 4. Remu63

  Remu63 1st gear

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Foordikuvat Räyskälästä 70-luvun lopulta ja Monaco Porista -79
   
 5. Stahl-Ville

  Stahl-Ville Gearhead

  B-ryhmäkö sun mielestä ison rahan ralliin toi? Tule nyt iso mies pois sieltä syntymäpullostasi.
   
 6. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  NX-127

  YZ-72 tai jotain sinnepäin, ehkä siellä oli vielä jokin kirjain?

  UXM-48

  YFO-53

  T-6241 (lienee jokin koekilpi tms)

  NT-938

  NBV-46

  GYN-63

  XAL-509

  VLX-34

  NO-353

  NE-233

  ME-1 (tai HE-1?)

  NL-59

  NP-754 (tai NP-7x4, jossa x tuntematon)

  NC-851

  Jatkakoot joku muu jos innostusta riittää.
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Totuuden nimissä on sanottava, että B-ryhmän tulo ralleihin siirsi kisat ison rahan touhuksi ja vain harvalla ykstyistallilla oli enää varaa hankkia kilpailukykyinen auto ja sille kattavavaraosapalvelu. Ennen B-ryhmää ykstyistallitkin pystyivät kiertämään koko MM-sarjan.
   
 8. fmila

  fmila Gearhead


  Noi kaksi asiantuntevaa herrasmiestä kahta puolen kilpuria näyttäis kyllä olevan sittemmin/nyttemmin Wartsikassa vaikuttaneita/vaikuttavia Herroja jos ei mun wanhat silmät ihan valehtele ??

  Mutta Tulilangalle kyssäri
  http://tulilanka.pic.fi/kuvat/Misc./Ene ... G_0014.jpg Onkos tää kuva -79 Porin kapinoista ?? On vaan sen verran reikänen, etten ihan nää varmaksi tota Camaron väriä, eli oisko oma/Pellen jos vaikka ois vanhempi ?

  t.AM
   
 9. ata

  ata Gearhead

  Vanhanmallinen peltinen siirtokilpi. Nykyään nuo on korvattu kertakäyttöisillä siirtotarroilla (värit ovat kyllä edelleen samat, punaiset merkit valkoisella pohjalla), ennen vanhaan ne piti vaan palauttaa konttorille käytön jälkeen. Noilla liikkui aikoinaan monta erikoista rakennelmaa koeajoissa ja cruisingeissa... kaikki eivät aina ihan katsastukseen kelpaavassakaan muodossa...
   
 10. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Nyt en valitettavasti pysty auttamaan. Vaikka noi kuvat on mun copyright merkillä "suojattu" ni mä en ole noita kuvia ottanu. Kuvien ottamisen aikoihin mä olen varmaan viel leikkiny Legoilla. Mun pitää kysellä siltä joka kuvat mulle toimitti jos sillä olis tietoa.
   
 11. joriot

  joriot 1st gear

  Kun tässä nyt kerran ilmeisesti vähän peräänkuulutettin, sattuu kenkälaatikosta löytymään jotain vanhoja kuvia 1979 Pori Drag racesta. Mielestäni sieltä on myös tarttunut kuviin metallinhohtosininen -67 Camaro, jos nyt burnout-savujen seasta oikein näen. :D
  http://s1309.beta.photobucket.com/user/joriot/library/Pori Drag Race 1979

  Edit: Kuvat siirretty Photbucketiin kun menivät tekemään kuvat.fi-palvelusta maksullisen.
   
 12. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

 13. gremlin

  gremlin Gearhead

  MTZ-90 Musta Imperial valkoisen hallin edessa.
   
 14. MudMax

  MudMax Gearhead

 15. joriot

  joriot 1st gear

  Veikataan lisää. :D Täysikokoisesta kuvasta tihrustelemalla saattaisi ikkunassa lukea D/MS, ja Blokimakasiinin tulosluettelosta v. -79 löytyy sijalla 3 D/MS Kai Ojala, Plymouth Satellite 440 ajalla 14,22.

  Jos tämä nyt ei sitten ollut se toinen Satellite/Roadrunner, joka siellä burnout-savujen seassa tosiaankin näyttäisi olevan...

  Edit: no olihan siellä tulosluettelossa myös E/S Jouko Hakkarainen Bee-Gee Roadrunner 383, sijalla 4 siinä luokassa ajalla 14,62. Koska sinisessä ei mitään Bee-Gee sponssitarroja näy, se sitten tosiaankin täytyy olla tämä D/MS Satellite.
   
 16. PasiR

  PasiR Gearhead

  Burniskuvassa on JH:n -71 Runneri, silloin vielä 383-tekniikalla.
  Sininen on -71 Sebring Plus. Se rakennettiin 80-luvun alkupuolella sit Hemi-tekniikalla uusiks ja esiteltiin Street&Race lehdessä.
   
 17. fmila

  fmila Gearhead


  Hei kiitti "joriot". Kivoja kuvia aikojen "alusta", lisää tämmöisiä. Varsinkin meistä mukana olleista, ilman suurempia sponsseja mukana olleista. Nää kun tahtoo jäädä unholaan, että ketkäs siellä mukana olikaan ???

  t.AM
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tuolla taustalla nakyy Rantasen Tomin makasiinissakin esitelty Thunderbird. Auto on Tomilla vielakin ja samoissa maaleissa. Ja tietenkin ajanmukaiset slotti vanteet paikoillaan.
  Ja vieressa huoltoautona Lintusen Masin Jeep, myoskin viela Masilla omistuksessa.
  http://jio.kuvat.fi/kuvat/Pori%20Drag%2 ... 1_0008.jpg
   
 19. Remu63

  Remu63 1st gear

  Tuo T-bird oli ja on kyllä nostalgiaa parhaimmillaan 8) Kuuluu mun TOP 10
  listalle tuon ajan autoista.
   

Kerro tästä muillekin!