Vani 99 mittariston vaihteen osoitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vanilla, 8.4.2006.

  1. vanilla

    vanilla Gearhead

    Moi
    99-mallin uuskoppasen vaihdevalitsin näytöstä
    hävisi R,D. 1 valo onko paha rasti korjata ja miten mittaristo irtoaa?
    vai onko korjaamokeikka edessä ?
    T :Essi
     
  2. keijon

    keijon 1st gear

    valitsin

    Tuli vaan mieleen ( siis ilman kokemusta ) olisiko vika ennemmin kytkimessä mitä vaihteenvalitsin liikuttelee, kosketusvika tai itse kytkin. Ei kylläkään niin hyvä ohje kun en tiedä missä se sijaitsee. Itse laatikossa vai suoraan vaihteenvalitsimen juuressa.....pitäisi tutkia
     
  3. keijon

    keijon 1st gear

    Transmission Position Switch/Sensor

    Sijaitsee laatikon kyljessä ja kääntyilee vaihdetta siirrettäessä ohjaten näyttöä kojetaulussa. Jos simahtivat kaikki ilmoittamasi valot kerralla niin epäilisin tota kytkintä jos taas yksitellen jonkun ajan sisällä niin tarkistaisin polttimot. Joku kyllä aikaisemmassa viestissä kertoi miten mittaristo irroitetaan.
     

Kerro tästä muillekin!