Vani sylkee öljyä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vesku383, 31.3.2005.

  1. vesku383

    vesku383 Gearhead

    305 työntää öljyä aika reilusti käynnistäessä ja kovemmalla kaasulla.
    viime talvi meni öljyä ja bensaa lisäillessä mutta ens kesänä vois suunnitella jonkunlaista kansiremppaa. Onko kokemuksia ohjurienkumien vaihdosta kannet paikallaan, kyseessä siis GMC vandura? Vaatii ainakin paineilmaa ja jonkunlaisen erikoistyökalun?
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Siis vuotaako se ulos, vai polttaako se? En ymmärtänyt tuota työntää -sanaa tässä yhteydessä.

    Se erikoistyökalu on helppo tehdä. Vanhan tulpan kierteeseen hitsataan paineilmaliitin. Tulppa pois ja "erikoiskalu" tilalle. Pitää ainakin teoriassa venttiilit ylhäällä, kun otat keinuvipuja ja jousia irti. Ja pyörittele aina sen pytyn mäntä ylös, mitä operoit. Muuten on kohta se venttiili sylinterissä...

    Voi olla aika ahdas operaatio tehdä tuo vanin konehuoneessa. Itse ottaisin kannet irti kokonaan. Ei ne tiivisteet niin paljon maksa...
     
  3. vesku383

    vesku383 Gearhead

    vanista..

    joo se työntää öljyt putkesta eli polttaa öljyä aika reilusti, puristuspaineet kuitenkin kohtalaiset. Niin tiesin kyllä siitä tulppahommasta mutt pitäs varmaan jonkinlainen vipuvarsityökalu olla millä painaa venajouset paikalleen, irtihän ne aina saa?
     

Kerro tästä muillekin!