Vanin etujousituksen parantaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jacka, 8.3.2004.

  1. Jacka

    Jacka Gearhead

    Kun Chevy Vaniin (6.2D ja vm.90) laittaa G 30:n jouset ja konin iskarit, niin kannattaako ottaa alle puoli rinkiä G 30 jousiista pois, ettei auto ole niin rumasti etupää ylöspäin. Takana on jouset ihan hyvässä kunnossa, kun autossa ei koskaan ole ollut edes vetokoukkua. Kiitos vastauksista jo etukäteen...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    No vaikee sanoa minkälainen stanssi siihen sun bilkaas tulee koko / pätkityillä jousilla. Tosin jos notkahtaa etupää liian alas, hommaa voi prepata esim. Airliftin jousien sisään tungettavilla ilmapusseilla. Summitissa moiset maksavat about 80 usd pari..
     

Kerro tästä muillekin!