vanin jarrupoljin painuu syvälle..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 11.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    eikä jarrutehoakaan tunnu olevan yhtäpaljon kuin ennen.. onkohan pääjarrusylinteri menny? saako korjattua vai pitääkö uusi ostaa? mitäköhän korjaus-sarja maksaa ja 9onko paha asentaa?
     
  2. JASSO

    JASSO Gearhead

    Ootko tsekannu ettei häviä jarrunestettä? Pienikin vuoto aiheuttaa ilmaa järjestelmään.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarkastappa ettei takakengät oo "Kaukana".
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    takakengät ok, nestettä ei hävinnyt ja NYT EI JARRUJA LAINKAAN!! koetettiin ilmata mut ilmaus ruuvista ei tullut kuin pieni tippa ja poljin on suht kuollut eli painuu pohjaan ilman vastusta.. help
     
  5. JASSO

    JASSO Gearhead

    Kai sä oot alottanu ilmauksen lähimmästä nurkasta eli vasen etu ja siitä sit pitempään päin. Jos ei auta ni pää sylkky levälleen.
     
  6. tommi76

    tommi76 1st gear

    ittellä oli sama ongelma. absin venttiili oli tukossa. venttiili auki ja putsaus niin taas toimi.
     
  7. perkele

    perkele Gearhead

    hei hei pojat eikös se ilmaaminen aloiteta kauimmaisesta pyörästä ja siitä lähestytään järjestyksessä aina lopuksi sitä pyörää joka pn lähinnä pääsylinteriä............. näin ainakin mulle on opetettu jo mm amiksesta lähtien
     
  8. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Kyllä minäkin aloittaisin kauimmasta ilmauspisteestä.
    Puoltaako jarrut - sikäli kun vielä jarruttavat? Tuli vaan mieleen, ettei letku(-t) ole jostain pullahtanut ja jousta jarrupaineita.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hei nimetön!
    Mites tää homma päättyi kun itselläni on täsmälleen sama ongelma.;(
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    ???
     
  11. pöppe

    pöppe Gearhead

    no ite painin saman asian kanssa just viime viikonlopun. ensiksi ilmattiin, ei tulosta, sitten pääsylinteri, ei muuta tulosta kuin lukkiutuneet etujarrut, mäntä jumissa kummastakin jarrusta. purettiin jarrusatulat n.8 kertaa ja puhdistettiin, männät hiottiin puhtaaksi jne.. ja sitten ihmeteltiin. pääsylinteriiin hommattu korjaus-sarja joka makso 35eetä US.partissa, asennettiin ja hoonattiin, ei tulosta, vitutus kova. hommattiin kokonaan uusi pääsylinteri säiliöiden kerä ja taas testaamaan ei apua, letkut auki ja putket tarkastettiin ei niissäkään vikaa. joka kerta kun operaatiot tehtiin ja päästiin ilmaamaan niin etu jarrut jumissa ja kova paine etuletkuissa. viimenen vaihtoehto oli jarrunesteen paineenjakaja ja siinä tais vika olla kun ilmauksien jälkeen jarrut palasi takaisin. kiitos aspenlappalaiselle ja cross stone smokelle avusta.



    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: pöppe 2004-07-06 00:28 ]</font>
     
  12. morgan69

    morgan69 Gearhead

    ootko katsonu kojetaulun alle?mulla vani kusi sieltä suoraan kapiiniin poljinakselia pitkin tehostimen öljyä.tuloksena oli et jarrut hävis ja poljin tuntuma oli kuin koripalloa olis jalalla painanu.mulla siis oli hydrobooster jarrujen tehostajana.
     

Kerro tästä muillekin!