vanin madallus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja valiant 225, 14.9.2009.

  1. valiant 225

    valiant 225 1st gear

    miten kannattais toteuttaa?? löytyykö valmiita sarjoja? taka-akseli lehtijousien toisellepuolelle? miten etupää, ei oikee jousii viittis katkoo? hyviä vinkkejä kaivataan :lol:
     
  2. Toke

    Toke Gearhead

    muistaakseni g30 jouset pätkästiin eteen ja takana akseli pakkojen päälle, tosin joutuu lehtipakkoja laskemaan enneku akseli mahtuu päällipuolle. ei ihan kaikkee muista ku tästä projektista on jo muutama vuosi....
     
  3. paja1

    paja1 Double Gearhead

    itse otin kierroksen etuvieteristä. takapää tippunee sopivaksi kun kaikki rekvisiitta on paikoillaan,kaljaa reilusti ja mullilauma kyydissä... nii ja tankki täynnä :rotfl:
    http://kuvablogi.com/nayta/892031/
    http://kuvablogi.com/nayta/227481/
    noi molemmat on tiputettu ottamalla yks jenka pois.takapää on laskeutunut ihan luonnollisen kuluman kautta :poff:
     
  4. valiant 225

    valiant 225 1st gear

    g20 on kyseessä. etupää on niinku enemmän hakusessa ku en viittis leikata ku näyttää nyt jo sen verran lyhyilta, et millanen ajettavuus mahtaa tulla?? ja alusta on mun tietääkseni vakio, tai korkee ainakin o :eek:
     
  5. Toke

    Toke Gearhead

    onhan se korkee, melkeen alta mahtuu juoksemaan :lol:

    nii pätkästiin siis g30 jouset g20 vaniin, niitten ainaki pitäs olla jäykemmät. en tiä saisko noihin sovellettua jotain pikkarin madallus sarjaa etupäähän...
     
  6. valiant 225

    valiant 225 1st gear

    okei täytyy pä huomen tutkailla, millain sen sais hyvin tehtyä :D tai ostaa kaverin g30 vanhat jouset ja leikata :lol:
     

Kerro tästä muillekin!