Vanin ohjaussimpukan kiristys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja NymiS, 8.1.2009.

  1. pujar

    pujar 1st gear

    Tuli tehtyä astronauttiin alustaremppa.Vaihdoin ylä/alatukivarsiin kaikki puslat ja pallonivelet.Samalla uusin iskarit ja ohjauslinkistön,silti en ole tyytyväinen ajettevuuteen.Tuntuu että saa koko ajan ohjata johonkin suuntaan.esim.tie on kallellaan oikealle,pidättelet hiukan ratilla vasempaan niin lähtee heti vasemmalle.Käytin remontin jälkeen pyöränsuuntauksessa,eli ei voi siitäkään johtua.Kestääkö simpukasta säätää välyksiä kokonaan pois?Säädetty renkaat ilmassa sillee tiukaks ettei jumittele ääriasennoissa.
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Joskus renkaat vanhemmiten alkaa aiheuttamaan ylimääräisiä ohjausliikkeitä, tosin jotkut uudet renkaat tekee samaa ensimetreistä alkaen.
     
  3. pujar

    pujar 1st gear

    Renkaat on kyl edestä kulahtanu ulkoreunoista.Tiiä sitte noista ohjauskulmista onko oikeissa arvoissa.
     

Kerro tästä muillekin!