Vanin pohjaanlyöntikumi???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja akizone, 17.4.2005.

  1. akizone

    akizone 1st gear

    Kysäsempä nyt täältäkin et onko kellään vastaavaa sattunut??? (ideoita/ohjeita kaivataan) auto: CHEVY VAN G20 -90


    Viime vuonna katsastuksessa inssi löi pari reikää ruuvarillansa siihen metallikappaleeseen mihin etupäässä alatukivarressa on pohjaanlyöntikumi kiinnitetty eli oli melko haperona(sanoi siitä vaan,ei merkannut mihinkään)

    No nyt kun aloin hiukan tutkiskella alustaa ennen katsastusta niin huomasin että se metalliosa on painunut lyttyyn ja pohjaanlyöntikumi on ihan vinossa...ottaa jopa hiukan kierrejouseen kiinni (ilmeisesti jossain kuopassa lyönyt pohjille)

    Nyt siis kysyisinkin että mitä tälle kappaleelle saa tehdä?? hitsauskorjausta yms...???? (saako ylipäänsä hitsata)
    sehän on siis alatukivarressa kiinni.

    Katsastuksessa nyt kuitenkin sen pohjaanlyöntikumin on oltava paikoillaan
    luulen ma....eli ei viittis mennä ottaan sieltä mitään korjauskehotetta ainakaan noin selkeen jutun takia. siis mitä pitäisi tehdä?? kertoilkaa ihmeessä.

    Saakohan tuosta mitään selvää (toivottavasti) :odroll:
     
  2. Juutana

    Juutana 1st gear

    Sama vika oli mulla (-89 G20). Rätkittiin siihen kiinni rautaa ja uusi kumi paikalleen. Uus kumi ei ole edes orkkis kamaa, mutta hyvin on kelvannut katsastuksessa. En tietenkään voi luvata, että sulla menee läpi.
     
  3. akizone

    akizone 1st gear

    Meni muuten läpi :lol:

    tein koko palikan uusiksi ja heitin sikaflexillä siihen kumin kiinni.

    Ei tullut murinan murinaa koko autosta :lol:

    Ja eikun ajeleen 8)
     

Kerro tästä muillekin!