Varaosia ulkomailta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja barfly, 19.10.2005.

  1. barfly

    barfly Gearhead

    En vain osaa käyttää tuota hakua.

    Mistä kannattaa hommata vakiovoortiin osia?

    Eli siis Mercury Colony Park Gran marquisiin?

    Tämäkin topic voisi olla joko sticky , tai sitten muuten helposti löydettävissä, niin silloin voisi tulevaisuudessakin tietoa tarvitsevat löytää topicin helposti.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vakiokysymykseen vakiovastaus:

    Kokeile vapaassa järjestyksessä: South West Trade, US-Parts, Part Corner ja seuraavaksi voit vaikka lukea V8 Magin ilmoittajalistan läpi. Pitäisi vakioautoon alkaa löytymään vakio-osaa.

    Merkkiliikkeelle ei ehkä kannata soitella, ainakin Chevyissä Metroauto ei ole se kaikkein edullisin vaihtoehto.
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Äkkiä tulee postikuluista, tullista ja alvista semmonen kakku päälle, ettei voita senttiäkään. Siis jos vain suinkin saa osan suomesta. mulla on tapana tilata semmosia osia ulkomaasta, millä ei ole hoppu, tai niitä ei tuoda suomeen ensinkään. Ohjehinnoilla ostaessa säästöä ei tule.

    Ebay on hyvä, sieltä saa joskus aika hyviä diilejä, mutta suuret osakaupat, summit, kanter jne myy verkosta käsin visalla. Noilla suurilla on vaan paha tapa käyttää US postal servicen sijaan kuriiripalveluita (poikkeuksena em. kanter), joka yleensä noin kolminkertaistaa postikulut ja lyhentää aikaa päivällä. Suurin pullonkaulahan on tietysti tulli. Osat saattaa loikoilla siellä pari-kolmekin viikkoa ilman ihmeempää syytä. Itellä oli joku tullivapaa osa tullissa liki kuukauden.
     
  4. barfly

    barfly Gearhead

    Kiitos tiedoista!

    Löytyypähän selitys noille Suomen x2 hinnoille verrattuna jenkkeihin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomen hinnan selitys on aika yksinkertainen. Osa ostetaan ameiikassa hintaan A. Se rahdataan Suomeen hinnalla B.

    Tullia menee 4-6 prossaa tosta summasta ja näiden kokonaissummasta maksetaan alvit, 22 prossaa.

    Jos siinä vielä pitää tavaraa kuskata kotimaassa, makuuttaa hyllyssä (sekin maksaa), niin ei se ihme ole, että hintataso nousee, kun kaupankäynti perustuu siihen, että voittoakin pitäis vähän jäädä.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    www.rockauto.com
    sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa vakiovaraosien hintoja, ettei tule turhan paljon hintalisää kotimaisilta ostettaessa.
     

Kerro tästä muillekin!