Varaosienhankinta

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hotanpa, 29.5.2012.

 1. hotanpa

  hotanpa 1st gear

  Tähän loppui varaosien osto yritykset suomi kaupoista. Kun tarpeeksi on kuunellut ei oota, tai ei edes tiedossa milloin/jos tulee, niin päätiin tilata suoraan amerikan pojalta.

  Ei ehkä halvin tapa, mutta se helppous kun saa kaikki osat samalta hyllylltä ja kotiin toimitettuna. (Halvempi se kuitenkin oli mitä luulin)

  Macsilta osat tuli.
  :D
   
 2. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  :rotfl: Mitäs kotimaisia firmoja olet koeponnistanut?
   
 3. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Jatkokysymys heti perään: Mitä osia olet kysellyt?
   
 4. hotanpa

  hotanpa 1st gear

  Firmoista jotka mainostaa alan lehdessä.
  osia...bensapumppu, öjljypumppu, generaattori, startti, tiivisteitä, letkuja, releitä....kaikkea mitä projekti autoon kuuluu.
   
 5. Hollow Head

  Hollow Head Gearhead

  Sulla on joko tosi erikoinen peli tai sitten et ole kysellyt oikeista paikoista. Kyllä mä olen saanut kaiken tarvittavan toimittajien kautta, mikäli vaan kyseistä tuotetta valmistetaan. Eri asia on sitten ne osat, joita kukaan ei tee, vaan joutuu itse keksimään ja teettämään jossain...
   
 6. hotanpa

  hotanpa 1st gear

  Ehkä niin, mutta jos sinulla on kiire ja haluat kaikki samasta kaupasta niin kyllä silloin suosittelen ulkomaan kauppaa. Säästyy aikaa ja hermoja.
   
 7. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Ihanko tosi?
  Pistän viestin paikalliseen vauhtikauppaan ja kerron mitä haluan ja osat toimitetaan Amerikasta ovelleni. Joko lentorahtina tai konttirahtina. Lisäksi maahantuoja ottaa vastuun vääristä lähetyksistä ja tietotaitoa löytyy, jos vaikka joku tuote sattuu olemaan huonoksi koettu.
  Miten tuosta voi tulla helpompaa ja nopeampaa ellei jollain toimittajalla satu olemaan Suomessa varastossa tarvitsemaani osaa.
   

Kerro tästä muillekin!