varastettu 1970 challenger vaasasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 5670, 11.5.2013.

  1. 5670

    5670 Gearhead

    PÖLLITTY VAASASSA musta Dodge Challenger Vuosimallia 1970 Tuntomerkkinä kuskin ovessa avaimella tehty naarmu. Nähtäessä soita heti numeroon 0405678977
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kuvia, mihin aikaan varastettu? Eiköhän toi ole päätynyt hupiajeluun tai sit menny/menossa rajan yli.
     
  3. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Voi paska...
     
  4. RAIVO

    RAIVO Gearhead

    Rekkari ois varmaan hyvä kertoo, liikenteessä noita naarmuja välttämättä niin näe.. toivottavasti löytyy ehjänä :mad: .
     
  5. mafo

    mafo 3rd gear

    mihin me ollan menossa?
    ennen vanhaan kukaan ei olisi uskaltanut "raggari" autoa varastaa...

    toivottavasti löytyy ehjänä
     
  6. Geebe

    Geebe Gearhead

  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    No ei todellakaan ole sitten sama auto! Rek.kilpi tietty nyt esiin,muuten kaikki suomen mustat challet saa kissalan pojat peräänsä. Eikä tuolla nyt kauaa muutenkaan ajelut onnistu,liian harvinainen näky edelleen täällä härmässä..
     
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Soittakaas joku tohon numeroon ja kysäskää se rekkari, niin vois olla jotain toivoa. Varsinkin jos porukka linkittää muille foorumeille, niin eihän ne erota mustia pony careja toisistaan :) :) Kohta on kaikki mustat Camarot, firebird yms poliisin hampaissa. :rotfl:
     
  9. MudMax

    MudMax Gearhead

    Eikö siitä löydy parempaa kuvaakaan kuin toi fakebookin pikselimössö (liekö sekään edes samasta Autosta isoine vanteineen?)?
    Rekkarin lisäksi myös VIN-koodi kehiin (ja ohjeet taviksille, että mistä sen löytää), mieluiten vielä kansainväliseen levitykseen, sillä kaikki mikä rekkaan sopii on melko nopeasti baltian maissa.....
     
  10. II-75

    II-75 1st gear

    Haastaja on jo löytynyt:

    https://www.facebook.com/sunrisecruisers

    "Challenger löydetty!!! 300 kilometrin päästä Vaasasta, suurinpiirtein ehjänä. Isot kiitokset kaikille avustaneille ja jakaneille, teidän ansiosta auto löytyi!"
     
  11. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Hyvä että löytyi. Taas muistutukseksi kaikille, että nämä vanhemmatkin katiskat kelpaa pirun hyvin varkaille. Helppoja varastettavia kuitenkin ja kiinnostavat useaakin eri "kohderyhmää". Eli kaahailua ja kuminpolttoa hamuavia pentuja ja bisnestä tekeviä varastetun tavaran kauppiaita.

    GPS -seurantalaitteet ei paljoa maksa nykypäivänä. Olisko sellainen ihan hyvä hankinta?

    Mistä vetoa, että kun veroherrojen masinoima veronkeruulaite tulee joka autoon pakolliseksi, niin sitä ei saa käyttää varastettujen autojen etsimiseen, jostain kummallisesta varkaan yksilönvapauden suojaamisen tms. naurettavasta syystä. :odroll:
     
  12. Geebe

    Geebe Gearhead

    Jos multa joskus varastetaan harrastehärveleitä, laitan heti alkuun täydet tunnusmerkit jakoon, ja jos homma selviää ja auto löytyy, kertoisin kyllä etsintätalkoisiin osallistuneille että oliko vahingoittunut, saatiinko tekijät kiinni tai kaivataanko lisähavaintoja kadoksissaoloajalta.
    Mutta toivottavasti keneltäkään ei koskaan ikinä varasteta mitään.

    Hienoa että tämä varkaus päättyi onnellisesti ja rosvot on telkien takana ja auto takaisin omistajallaan vahingoittumattomana.
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ilmanmuuta rosvojen nimet näkyviin/tiedot,että mistä ja miten auto löytyi ja...Ainakin itse laitan kaikki tiedot näkyviin,jos minulta joskus auto varastetaan ja löytyy/varkaat jäävät kiinni....Minä kun en välitä tuon taivaallista mistään nimien/mahdollisesti jopa kuvien julkaisemisesta :wc: ....Sen verran on toi periaatekäytäntö lujittunut minulla :-?
     
  14. Geebe

    Geebe Gearhead

    Ennenkuin keskustelu karkaa käsistä niin en peräänkuuluta rosvojen nimien julkistamista ennen oikeuden päätöstä vaan:
    -mielestäni varastetun härvelin tunnusmerkit kannattaa kertoa tarkkaan.
    -mielestäni jos härveli on löytynyt, kannattaa kertoa onko homma täysin ratkennut vai kaivataanko lisätietoa että tekijät saadaan kiinni.
    -mielestäni ei kannata ruokkia lynkkausmielialaa väärien tietojen perusteella.
    -mielestäni kun viestiä eli avunpyyntöä lähdetään levittämään eri foorumeille, kannattaisi copypeistata alkuperäistä viestiä, jossa kerrotaan myös minne kerrotaan homman etenemisestä kun uutta infoa tulee.
    -alkuperäisen avunpyyntöviestin tekijällä on avainasema vaikuttaa siihen kuinka fiksusti sanoma leviää.
     
  15. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Helppo,halpa ja muutenkin hyödyllinen varkaudenesto: Päävirtakytkin. Akun - napaan tuleva käikäle...
     
  16. tha022

    tha022 Gearhead

    Auto löytyi noin 300km päässä Vaasasta ja vielä on korjattavissa.
    Kiitokset multa ja Veronalta kaikille jotka auttoivat auton löytymisessä.
     
  17. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Hyvä että löytyi...

    Helppo ja halpa varkaudenestin:
    Jemmaa dynamiitin nalli penkin verhoiluihin oikein suunnattuna, kytkentä luonnollisesti katkaisijan taakse ja startin herätteestä. Penkki menee verhoiluun mutta lienee sen arvoista.

    Ps. ja koita olla unohtamatta tätä itse, muista kertoa muijallekin. Jos satut unohtamaan, niin tuskin teet sitä toista kertaa :D
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tutulla asui afgaaninvintti koira autossa ei kuulemma tullut ulos kuin tarpeille ja syömään.
    Varas oli istahtanut autoon ja koira huomannut et ei ole omistaja, ainoo kuulemma mikä oli varkaan pelastanut oli ollut ylhäällä ollut niskatuki ja sen raudat.
    Penkki oli veressä ja raudat vääntynyt.
     
  19. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kysymystä aloittajalle oliko auto missä varkaus hetkellä?

    Tallissa vai pihalla näkyvillä tai kadun varressa?

    Jos tallissa niin onko näyttelyissä tai tapahtumissa kuljettu ja varmaan netissä itsestään tiedonjako sivuilla näkyy auto ja osoite tai ainakin auton kilpi?
     
  20. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    oliko tää semmonen aloittamista vailla oleva hyväkuntoinen puolivalmis, jota vielä vajaa kuukausi sitten kuljeteltiin trailerilla?
     

Kerro tästä muillekin!