Varastettu

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caprice305, 22.3.2019.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  [​IMG]
   
  Jussi289, miguelo ja palontie tykkäävät tästä.
 2. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Toi on sit seuraava, mutta kiinnittää varmaan liikaa huomiota kerrostalon parkkiksella


  Muoks.
  Sivuikkunaa saa muuten lyödä ihan tosissaan vasarallakin, ennenku se tipahtaa

  :pinup: annoin vasaran ja käskin tiputtaa lasit, eka kopsaus :odeek: sit pikkasen kovempi isku :odeek: :odconfused: sit kunnolla eikä vieläkään :poff:
  Tympääntyneenä haki sit 1,5kg lekan ja johan alko lasit pienentymään :rotfl: :rotfl:
   
  wilburi ja Pertti K tykkäävät tästä.
 3. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Multa lähti kouluaikana bemmistä (noin 20 euron) mankka Turun Sepänkadun kadunvarsiparkista keskellä päivää. Toivottavasti meni tarpeeseen. Lähinnä vitutti kun oli revitty piuhoineen ja tietty se siivoaminen ja uuden lasin etsiminen...
   
 4. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Aikoinaan Dx:stä oli lyöty ikkuna rikki ja pöllitty mankka ( rip francinen cd). Ois vaan kokeillu kuskin ovee ku lukko ei toiminu. Vuotta myöhemmi soitti poliisi ja käski hakee mankan. Sisällä oli kotiteollisuuden cd. Palautin cd: n käräjillä ja pein saarnan jannulle. Tuomaril meinas pokka pettää.
   
  Jori85, mikaa7146, musta pässi ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  On omakoht. kokemus, että puolikkaan stolichnaya-pullolla menee ja ilmeisesti ihan kertalaakilla, kun ei sellasella kai voi hirveen montaa kertaa lasiin lyödä?... Tapahtui suamen turuus reilut 10 vuotta sitten ja kerrostalon parkkipaikalla. Em. votku oli kaikesta päätellen liian tukevaa tavaraa räkänokille ja piti saada tilalle pari bissee mun crewcabin takajalkatilasta... Harmi vaan että maapurin mummo oli tarkkana ja tilas sinivuokot paikalle, jotka sit soitti mut tutkiin vahinkot... Hanskalokerosta kaiveltu soittimen etulevy löyty yhden jampan povarista ja toinen oli väsähtäny takapenkille :rotfl: Kolmas räkänokka todettiin oikeudessa syyttömäks, kun oli muka saapunut paikalle myöhemmin, mutta kaks ensin mainittua tuomittiin maksaan yhteisvastuullisesti mun vak. yhtiölle lasista + asennuksesta ja naapurinmummon todistajanpalkkioista ym. melkein 1500€... Räkänokkien onni oli, että silloinen emännys tuli iltavuorosta vasta tuntia myöhemmin. Olis saattanu "hiukan kouluttaa" poikia, jos olis osunu sopivasti paikalle :odroll:
   
  Jussi289, Pertti K, rane58 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Minullakin on oma kokemus näistä äidin pikku kullipäistä. Pidin autoani lähiön parkkiksella ja olin jättänyt ovet lukitsematta, koska alueella oli tapahtunut automurtoja, niin eivätpä ainakaan riko autoa, kun ovet ovat valmiiksi auki. Autossa ei ollut radiota ja jätin hansikaslokeron kannen auki, jotta vähän tyhmempikin kullipää näkee, että siellä ei ole yhtään mitään, eli ei kannata rikkoa mitään. Kuinka ollakaan....
  Auto ehti seistä pari päivää, niin joku oli jo ehtinyt taltalla tms. vasaroida kuljettajan oven lukkopesän irti! Siis ei v****! Juuri siksi jätin ovet lukitsematta ettei hajoteta mitään. No... Miksi autoon oli murtauduttu? Nämä kullipäät eivät olleet vieneet autosta mitään, kun siellä ei ollut yhtään mitään irtainta sisällä. Virtalukkoonkaan ei oltu koskettu. Olisivat edes ensin katsoneet ikkunasta sisään onko siellä mitään varastamisen arvoista, ennenkuin hakkasivat oven lukkopesän pois. Tämän tason kansalaiset voitaisiin mielellään myydä johonkin Nigerialaiseen kasvatuslaitokseen....
   
  Dataviilaaja, eilhik, Jussi289 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. palontie

  palontie Gearhead

  Ei kai siellä mitään kasvateta vaan sieltä tulee villiihmisiä joilla ole mitään tapoja,Venäjän kurinpito olis parempi mesta.
   
  mikaa7146, Inlinee, jjjkkk ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Mulla vähä samanlainen tarina. Ruotsissa c ascona. Ei mitään nyysittävää. Jätin ovet auki. Silti 4 kertaa ku yrittivät varstaa auton. Takasivulasi oli rikottu. Auto oli joka kerta käynnissä aamulla ku lähin töihin. Mutta rattilukkoa eivät saanet auki
   
  passerby tykkää tästä.
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Jotenkin alkaa tunnostaa, et kannattais jättää ikkunat alas ja pressu päälle, niin sit ne hakkaa tuulilasin sisälle ja siitä ryömiit autoon :odroll:
   
  passerby ja Pertti K tykkäävät tästä.
 10. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Avoautossa katto auki ja avaimet paikallaan niin takaluukusta sisälle ja johdoista käyntiin.
   
  passerby, Jussi289, palontie ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. multsi

  multsi 2nd gear

  Tankolukko on itelläkin pari kertaa pelastanaut auton. Tiettyä intohimoa oli tosin viimeeksi ilmassa kun tankolukon lukkopesää oli porattu puoliväliin, mutta ei ollut saanut läpi asti. Tuossa oli tosissaan tahdottu viedä toyota, sillä ei norministin työkalupakkiin yleensä porakonetta käsittääkseni kuulu.

  Kaverilla tankolukko oli ohitettu kylmästi sahaamalla ratti poikki. Eihän tuohon pitkään edes mene jos on rautasaha mukana.
   
 12. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Tuttu ei viitti avaimia lukosta poistaa kaupan pihalla, silti lyömällä ikkuna sisälle ja johdoista käyntiin
  Puhallus ratsiassa pollari kiinnostu lasin siruista lattialla ja roikkuvista johdoista
   
  Dataviilaaja ja passerby tykkäävät tästä.
 13. Luoppis

  Luoppis 2nd gear

  Pikkuveljellä oli Saab 900 -91. Jotkut tamperelaiset tulevaisuuden toivot päättivät tuolloin murtautua autoon. Tapahtumien järjestys ei tietenkään ole aivan selvillä, mutta ensin oli yritetty ehkä "viivoitintemppua" ikkunan ja sen alalistan välistä, lista takapäästä irti ja mutkalla. Seuraavaksi oli kaiketi yritetty kammeta ikkunan karmia yläreunasta, että pääsisi jonkun langan ehkä pujottamaan sisänupukkaan. Ei ollut sekään onnistunut, kiitos ruotsalaisen jäykän korisuunnittelun joten ikkuna oli lyöty sisään. Saaliiksi jäi joku sellainen soitin mitä en itse vaivautuisi ostamaan käytettynä, 6x9 kaiuttimet hattuhyllyltä, joku määrä bensaa ja auton akku. Autossahan oli toki sellainen ominaisuus, että jos yritti kahvasta avata oven sen ollessa lukossa meni joku vivusto juuri sen verran juntturaan että se ei lähtenyt edes avaimella ulkokautta auki vaan piti sisältä käydä vetämässä nuppi ylös. Liekö sitten vaikuttanut tuon operaation ammattimaisuuteen...
   
 14. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Mulla oli muutama viikko sit 3 pvä avaimet virtalukos omalla pihalla. Rupesin ettii avaimii ku piti lähtee ajelee. No autostahan ne löyty.

  Täti muistuttaa kauppareissuil et kannattasko laittaa ovet lukkoon.
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minulla oli joskus aikoinaan kesälomalla ollessani 2 viikkoa avaimet auton virtalukossa pihassa ja lompakko saman ajan ulkoportailla ok-talossa. Riippuu tosin varmaan asuinpaikasta. Tsadissa käydessä en käännä edes selkää tuntemattomille jos ei ole pakko.
   
 16. palotila

  palotila 3rd gear

  Huvitti viime talvena Norjassa Kyrksäterörassa, muutamat paikalliset jätti auton käyntiin pihaan kun asioivat ruokakaupassa. Kerran oli vielä aika tuore Bemari.
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Norja on maailman 7. Rikkain maa. Ei se niitä koittele jos auto häviää, ne ostaa isomman bimmerin.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 18. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Veneestä jätin aina ovet auki, ettei tarttis korjailla niitä murtojälkiä. Kajuutan ovessa on sellanen vaneri-ikkuna, jossa hytysverkko ja se luukku toki auki tuuletuksen takia. Oli rosvo jaksanu näpertää kolme reunalistaa irti, mutta sikafleksillä liimattu hyttysverkko oli liikaa... Vähän oli reunaa venytelly, mut läpi ei menny. Ovi ei ollu lukossa.
  Peräpenkin alta oli sit viety mölkky-pelin verkkokassi, palikat vaa kipattu sinne.
   
  miguelo, Nikuzai, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Sama oli kerran yhes paikassa kun kassakoneet jätettiin auki avain paikallaan ettei niitä hajotettaisi, kuitenkin kassakone oli lyöty paskaksi ja viety pohjakassa 120 euroa.
   
  redneck1 ja palontie tykkäävät tästä.
 20. palontie

  palontie Gearhead

  Varkaallakin pitää olla töissään haastetta.
   
  Nikuzai, redneck1 ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!