Varastettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja three hundred, 14.6.2021.

 1. three hundred

  three hundred Gearhead

  Ei ole yhtään varmaa näköhavaintoa! Olen itsekkin sitä mieltä että jossain lähellä piilossa….. ja toivottavasti ehjänä!! Marjastus aika alkaa ni ihmiset liikkuu metsissä ni löytyy!
   
 2. f34

  f34 Double Gearhead

  Mikä tilanne vakuutusyhtiön kanssa?
   
 3. three hundred

  three hundred Gearhead

  Ei ole ottanut yhteyttä alkutilanteen jälkeen kun avainselostus vai mikä se oli kaavakkeen täytin……
   
 4. impala67

  impala67 Double Gearhead

  lähtisin ajelemaan heti sinne missä viimeisin varma bongaus vaan on tiedossa- ne voi aivan hyvin lymytä missä tahansa jonkun hylätyllä tai harvemmin käytössä olevien ratapihojen takamailla, eikä tartte edes olla kaukanakaan?
  toivoa ja tarmoa omistajille. kamala tilanne.
   
 5. three hundred

  three hundred Gearhead

  Varma bongaus on perjantailta ennen varkautta!!! Sen jälkeen ei yhtään varmaa bongausta!!!!
   
  impala67 tykkää tästä.
 6. Buick Racer

  Buick Racer 1st gear

  Vahva tunne että apinat ovat haukanneet väärän saaliin ja pysyvät nyt piilossa kun pelottaa. Oikea ratkaisu olisi palauttaa autot sekä tavarat ja keskittyä vaikka työntekoon. Mutta, ei taida löytyä miestä näistä tyypeistä.
   
  nuc-64, hartsa69, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Yleensähän hukassa oleva ihminenki löytyy todella likeltä katoamispaikkaa. Mutta pelkkää spekulaatiota, niinkuin sekin että näitä jutuja saattaa lukea semmonen kuka tietää asiasta enemmän kuin muut ja sen takia osaa vähän vältellä sudenkuoppia.
   
 8. three hundred

  three hundred Gearhead

  Viime yönä samalla teollisuusalueella murtauduttu teollisuushalliin ja viety kuorma-auto ja kevyt kuorkki pihasta. Avaimet löydetty hallin sisältä ja erinäinen joukko kaikennäköistä käsityö tavaraa ja hitsaus koneita. Kuorma-auto poltettu metsäautotien varteen muutaman kilometrin päähän ja kevyt kuorkki reilun 10 km. Päähän……. Työkalut jätetty johonkin…..
   
  impala67 tykkää tästä.
 9. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  Voe isä kissan vittu!!:mad: mannet voijaa rajata epäilystä pois kun ne ei koske työkaluihin.. Perkele tuonne kandeis palkata jo hallin katolle tarkka ampuja.. :mad:;)
   
  impala67 tykkää tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ne kyllä vois ne työkalut realisoida torissa ”myydään tarpeettomana” eikä herättäs epäilyksiä.
   
  reijo tykkää tästä.
 11. Vermilion

  Vermilion Gearhead

  Toivottavasti ei ollu mitään museo vehkeitä, niistä ei saa edes vakuutuuksesta mitään.... Osanottoni tollaisesta, nyt joltain jää työt tekemättä kun ei oo työkoneita :/
   
  three hundred tykkää tästä.
 12. three hundred

  three hundred Gearhead

  Oli kyllä yrittäjä aika hiilenä kun piti olla kuorma-auto työmaalla…..
   
 13. impala67

  impala67 Double Gearhead

  tämä kyllä viittaa vahvasti paikallisiin urporosmoihin jotka nerokkaasti paniikissa hävittävät jälkiään. eikö kekään tunne sen verta lahen nurkan alamaailmaa että nuo saisi puskaradiolla jäljitettyä?!
   
  three hundred tykkää tästä.
 14. three hundred

  three hundred Gearhead

  Lupaan palkkion jos auto löytyy!!
   
 15. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Siitä tuo hankala mikäli ollut tilauskeikka, saa tuon aika helposti vietyä huomaamattomasti maasta pois. Pakkaa auton konttiin ja sillä satamaan ja pihalle
   
 16. always bb

  always bb Gearhead

  Tilaus keikka, mutta keltä ja miksi. Se joka vei on tiloissa käynyt, tietänyt mitä on. Mutta kuten edelliset kirjoitti. Kukaan ei rajoilla tee valvontaa poispäin yöllä viedään ja 7.30 eka laiva jo menossa

  Koskaan ei tulli ole ollut menoliikennettä valvomassa tulo kyllä, onko viinaa ja tupakkaa liikaa...

  Hemmetin ikävä juttu kaikenkaikkiaan. Poliisi pihalla kun lumiukko taas. Vaikka saavat tiedon kaikesta kun viitsisivät nähdä vaivaa. Miten auto lähtenyt pihasta onko jälkiä muusta kulkuneuvosta, kelikamerat, valvontakamerat ym ym
   
 17. three hundred

  three hundred Gearhead

  Oli seuraavana päivänä sadetta niin huuhto kaikki jäljet hiekasta…. En usko et tilaus koska 100m päästä aloitettu ovien murtaminen naapuri hallista josta on kuvia, meidän hallin ainut ovi mikä aukes…. Muitakin yritetty
   
 18. leemu

  leemu Gearhead

  Sama vika. En usko että olisi mikään tilaustyö kun on kerran yritetty muualle ensin.
  Poliisi ei ikävä kyllä taida laittaa tikkua ristiin tällaisten eteen, jos tuurilla putoaa syliin niin sitten..
  Justiin kiersi naamakirjassa juttua varastetusta rata-autosta joka palautui kun nuoriso oli huomannut sen ja ajelivat "kilpaa" kiilusilmien kanssa niin kauan, että poliisi ehti hätiin.
  Ei olisi ikimaailmassa saaneet poliisit noitakaan kiinni jos eivät junnut olisi olleet hereillä asian kanssa.
   
  impala67, esmi, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. -chgr

  -chgr 2nd gear

  Mitenkähän menee vakuutusyhtiön kanssa kun multa on pillerikapseleita yritetty pölliä ja parissa on selvät jäljet kun jollain ruuvimeisselillä on yritetty kääntää sitä irti muttakun on niin tiukat niin, eli mitenkähän menee korvaukset ? Laaja museokasko autossa...
   
 20. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ilkivaltaa, eikä ole parkkipaikkakolhu, niin luulis korvaavan. Täsmennät vaan, että ruuvimeisseli, ei kanttari.
   

Kerro tästä muillekin!