Varkausilmoitus: Lincoln Continental vm. 1973

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kaapelikala, 6.7.2015.

  1. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Kaverilla on oikeinkirjoitus kyllä hallussa ;) Perusjobbari...
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Oih, musta auto punaisella sisustuksella! Valitettavasti ei enää Esco ole myynnissä. Huomatkaa uusi puhelin numero. Heh, kuinkahan usein se vaihtaa numeroaan?
     
  3. B-66

    B-66 Gearhead

    Ja kahdet kilvet,vai 2 identtistä Escoa myynnissä? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  4. guestar

    guestar 1st gear

    Vielä tähän mieheen. Löysin Askolinilla myytävänä olevan Mersun, jonka rekkari on EXI-172
    http://www.tori.fi/uusimaa/Mercedes_Ben ... 682685.htm

    Ilmoitus on ilmeisen aktiivinen, sillä sen kautta voit laittaa postia miehelle. Ostakaa hieno mersu hyvältä mieheltä, ja laittakaa terveiset jos tapaatte!
     
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    noita torin ilmoituksia ei poisteta ihan hetkeen. toi mersun ilmokin on jätetty jo 15.tammikuuta. että tuskin saa kontaktia jos sitä kautta koittaa.
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    [nettiauto][/nettiauto] Ei muuten ole perusjobbari, vaan sarjakusettaja. Tuollaisesta kärsii jobbaritkin. Ei muuten vastannut huom sen uuteen numeroonsa. Oisin kysyny mitä kivaa kusetat nyt ihan omalla nimelläni. Tulee mieleen toinen sarjakusettaja turkkusesta nimeltään Aura. Tuuninkipiireissä tuttu ja aina kun pääs lusimasta kusetukset jatkui. Siitä oli täällä juttua ja mä pyysin kusettettuja muiluttamaan sen ja jotain sellaista tapahtuikin hiekkakuopalla, mutta Aura pääs hatkaan. Sen äiti uhkas mua käräjillä. Ois käyny mulle. Kunnianloukkaus tollaista varasta kohtaan minkä äiti mukana kuvioissa. Sen jälkeen kirjoitin siitä tuuninkijätkien puolesta nimellä Gorgonzola. Muistatteko tapauksen? Röyhkeä varas mikä väärensi papereita, niin kuin tämäkin.
     
  7. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    ^oliko tää se vw-hahmo joka oli tvssäkin esittelemässä luomustaan ja pokkaili jotain palkintoja jostain tunig-näyttely(i)stä?
     
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sorry en saa kännyllä linkkiä auki. Mutta Aurasta kyse ja nyt tästä Auervaarasta. Samaa paskasakkia kaikki tyyni. Muilutukseen ja kunnolla turpaan ettei kävele vuoteen, mutta ei murhaa. Oppiiko noi? Noi kaksi ainakanaan ei, vielä. 58
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sain linkin auki. Sama Aura. Haasta vaan äiti Aura mut taas oikeuteen. Vai muroja, heh.
     
  11. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

  12. kaapelikala

    kaapelikala 1st gear

    Kärry tosiaan löytyi Turusta ja on nyt poliisin varikolla odottamassa oikeaa omistajaansa. Kiitos kaikille kovasti! Eiköhän tuo sankari jossain vaiheessa jostain löydy ja saa ansionsa mukaan.
     
  13. guestar

    guestar 1st gear

    Asuu siskonsa osoitteessa Masalassa, jossa auto oli myös kuvattu myyntilimoitukseen. Toinen vihje tuli Nummelan Lidlin vieressä olevat kerrostalot.
     
  14. jan13

    jan13 2nd gear

    Asun ite masalassa tien toisella puolella josta toi askoliinin kansikuva on otettu. Mieskin on kyllä tutun näköinen mutten saa nyt päähäni että missä yhteydessä olen törmännyt. Täytyypä alkaa vilkuilemaan pihaa tarkemmin että mitä autoja sieltä milloinkin löytyy.
     
  15. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!