Venakoppa vuotaa..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mercury, 17.5.2003.

  1. Mercury

    Mercury Gearhead

    Osaisko joku kertoo mistä saa semmosta tököttiä että pitäs öljyt venakopan sisällä,lähti hitsattu pultti kannesta irti eikä viittis paikallaan hitsata,kemiallinen metalli ei jaksa pitää pulttia eikä ole tilaa tehdä uusia kierteitä.tavallinen tiivisteliima ei pidä,on nimittäin se kohta just öljykanavan kohdalla.jos joku tietäis jonkun hyvän aineen ni ois hyvä juttu,tai sitte ei auta muu ku hitsata.
     
  2. pannupää

    pannupää Gearhead

    Tua. Oletko varma, että se pultti oli hitsattu kanteen kiinni? Eikä kyseessä ollut pinnapultti joka vaan otti ja väsy ja katkes? Pinnapultin jämänhän sais pois hitsaamalla mutun päähän ja vääntämällä, tai pahemmassa tapauksessa poraamalla. (nk. vastakierretappia sinne ei kannata katkaista, tekee niistä vaikka uistimia.)
     

Kerro tästä muillekin!