Venttiilijousista.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Polara, 12.10.2006.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Meinasin vaihtaa ite tuossa nuo venttiilijouset Mopparin isolohkoon, mutta lykkäs ongelman... Jousten ulkohalkaisia on suurempi kuin retainereiden. Eli uskaltaako ne jouset survoo sinne ja toivoo että pysyy, vai kannattaako suosiolla hommata uudet? Jousten kokonaishalkaisia on n. 5mm suurempi, eli 2,5 mm puoleltaan tulee yli. Aika paljon.
    Ja onko merkitystä niillä maalitäpillä mitkä on jousissa? Olikohan vihree ja ruskee samassa jousessa vastakkain...
    Kiitän jo etukäteen
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllähän noita on vakioretkujen kanssa käytetty, eikä oo poikineet. Mut jos huolestuttaa, ni sitte kannattaa hommata jousille oikeet retkut. Kyse kuitenkin on varmaan ihan hydraulinokka vehkeestä, jossa ei mitään kuvottavia jousiapaineita ole?
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Ja jos jää omaa mieltä harmittamaan kovasti niin eipä nuo retaineritkaan hirveitä maksa. Cranen sarjat pyörii 60e tietämissä.
     
  4. Polara

    Polara Gearhead

    ...Juu, ihan on hydraulinokka. Ja en nyt muista niistä jousista ihmeempiä, kun ne on tuolla toisella paikkakunnalla. Cranen jouset ne on ja semmoset missä on toiset pienemmät litteät jouset sisällä... En kyllä muista yhtään niistä mitn. Mutta voishan ne yrittää sinne kammeta, jos ne ei sieltä karkaa!? Nokkana on Lunatin Voodoo, kuulemma ihan hyvä, ainakin jos RP:n Laakkosta on uskominen=) Siitäkään en nyt muista niitä asteita enkä nostoja...
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä noita on käytetty ilman mitään ongelmia retkujen puolesta.
     
  6. Ck

    Ck Gearhead

    ja ne "litteät" jouset mitkä siellä sisällä on. Ne ei oo tuplajouset, se on värinänvaimennin eli dampperi. Tuplajousessa on pienempi samannäkönen jousi. Ihan niinkun infoks.
     
  7. Polara

    Polara Gearhead

    Juu, hyvähän tuo on tietää varmaks, vaikka en oikein koskaan uskonutkaan, että ne mitkään tuplat olis...
     

Kerro tästä muillekin!