Vetokoukkua viisseiskaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Wesku, 27.4.2020.

 1. Wesku

  Wesku Gearhead

  Tuli hankittua vanha asuntovaunu viisseiskan perään. Tarvitsisin autooni vetokoukun. Onko kellään kokemusta, mistä sopivan koukun voisi löytää mielellään irrotettavana versiona? Vai tehrähänkö perinteiseen tyyliin itse?
   
  Muokattu: 27.4.2020
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Muokattu: 3.5.2020
 3. JJ

  JJ Gearhead

  Kerhon lehdessä 3/2008 on ainakin tarinaa vetokoukun teosta Classic Chevyyn.
   
 4. Wesku

  Wesku Gearhead

  Kiitokset vinkeistä! Tuo kerholehti pitäisi löytyä arkistoista. Luulisin myös, että 4D:n ja 2D:n runkojen takapalkit ovat samanlaiset.

  Tutkiskelin tänään auton takapalkkia ja siihen on aika helppo laittaa koukku kiinni. Jos jaksaa harrastella, niin voisihan siitä omasta tekeleestä tehdä CAD-kuvat ja tehdä vähän lujuusanalyysia. Jos joku muu on kiinnostunut kuvista, niin voi ilmoitella.

  Vaunu on MKP Petit -68. Siinä mielessä period correct auton kanssa, että kyseisen vaunun valmistus aloitettiin identtisenä vuonna -58.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 5. Wesku

  Wesku Gearhead

  Koukku löytyi. Kiitokset Temecille!
   

Kerro tästä muillekin!