Veturiparkki Pasilassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 7.11.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eli tuntuvat olevan nuo tallipaikat kiven alla pääkaupunkiseudulla.
    Frendien kanssa juteltuani, tuli tälläinen tila
    tietooni, onko kellään kokemuksia?
    Eli jos auton sinne talven ajaksi vie,onko keväällä enää mitään poishaettavaa, vai rikkovatko/varastavatko liimanimpparit kaiken, mikä irti lähtee?
    Onko paikassa minkäänasteista vartiointia tms?
    -Toni-
     
  2. TJT

    TJT 1st gear

    Mulla oli viime talven auto tuolla säilössä. Mitään ei oltu rikottu/viety. Oli siellä paljon arvokkaampiakin autoja, joten kyllä ilmeisesti saavat olla rauhassa. Ainoa miinus on kun ei saa rakennella/korjata ainakaan kyltin mukaan. Hyvinä puolina voisi mainita sen, että voit käydä ajelemassa autoasi pitkin talvea parkkihallin käytävillä vieroitusoireiden iskiessä :wink:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Samat sanat. Plussana ajelumahdollisuus, miinuksena bensavarkaat. Pressun alla säilytin omaani ja kävin kerran kuussa ajelemassa. Kerran oli korkki irti (onneksi ei oltu pöllitty orkkiskorkkia) ja jonkin verran bensaa viety. Tunsin kavereita jotka vartioivat ko. kohdetta ja bensavarkaat taisivat olla ainoa riesa. Eivät tosin saaneet rosmot vapaasti riehua, sen verran oli valvontaa että joutuivat usein yllätetyiksi. Oli vaan niin monta poistumisreittiä että eivät jääneet aina kiinni.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minkälaisia hintoja pitävät tuolla veturiparkissa?
     
  5. TJT

    TJT 1st gear

    Muistaakseni 45e/kk (sisältää yhden sisäänajon ja yhden ulosajon). Autoa saa ovikoodilla kuitenkin käydä katsomassa niin usein kuin haluaa.
     

Kerro tästä muillekin!