VHT wrinkle tolueeniton

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja olsons, 12.11.2017.

 1. olsons

  olsons 1st gear

  Saako tuota ostettua kotimaasta? Onko joku kokeillut? Toimiiko samalla tavalla kuin se tolueenia sisältävä edeltäjänsä?
   
 2. juy40

  juy40 Gearhead

  Saksasta ebayn kautta tota maalia tilasin.
  Tämmöstä pintaa tuli, ihan hyvä maalata...
  [​IMG]
   
 3. speedy

  speedy Double Gearhead

  Motonetti myy car-rep merkkistä ryppymaalia.
   
 4. jpe

  jpe 3rd gear

  Onko kellään tuosta kokemusta? Takaluukkuun sisäpuolelle uusiin pohjapelteihin tuota mietin kun huomasin hyllyssä.
   
 5. 440Mag

  440Mag Gearhead

  [​IMG]
  [​IMG]

  Tossa jotain kyseisellä aineella maalaamiani osia
   
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Maston:n vastaavaa Wrink-maalia ei ainakaan kannata ostaa, erittäin huono kokeilu taustalla mustalla värillä...:soosoo:

  Ravistelin purkkia jopa normaalia pidempään, mutta eipä se toiminut, kenties sitä olisi kannattanut lämmittää lämpimässä vedessä ennen maalusta, en tiedä ? :odeek:

  Purkista tuli ulos ensin se valkoinen ryppyaine ja sen jälkeen vähän mustaa maalia ja sitten suutin meni tukkoon :wc:

  Ulkona koitin maalata, lämpötila...no mitä se nyt menneenä "kesänä" oli...+15C keskimäärin...
   
 7. studio57

  studio57 Gearhead

  Bilteman ja mastonin ryppymaalit järkyttäviä.. elkää ikinä pistäkö mihinkään.. toi motonetin versio pakko testata
   
 8. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Eikös se car-rep ole mastonin valmiste?
   
 9. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Aika tarkalleen tollaselta näytti se Maston Wrinkle, paitsi toi serpentiini oli valkoista ja maalin väri oli siis musta, mutta ehkäpä se olis toiminut paremmin niin, että olis ottanut toiseen käteen purkin tavallista mattamustaa ja suihkuttanut ne ristiin :rotfl:

  [​IMG]

  En tiedä kuka noi Motonet:n maalit valmistaa, mutta tuleehan siitä vähän halvempi kokeilu kun maksaa tuon 9.90e ja Masto:n hinta 14,90...ite maksoin muistaakseni 11.90e Tokmanni:lla.

  Myönnettäköön että se purkki oli varmaan joku vialliseen erään liittyvä juttu ja jos siitä olis jaksanut reklamoida Maston:lle kuvien kera, niin olisi ehkä saanut korvauksen tai uuden purkin tilalle.
  Asia on vaan niin että nykyään ihan kaikessa mitä ostat on jotain hemmetin vikaa ja kaikki hajoaa ennen takuuajan loppua viimeistään ja siitä kaikesta pitäisi jaksaa reklamoida...hoh hoijaa...en enää yksinkertasesti viitsi.
  Pistän aina kyseisen merkin/valmistajan boikottiin ja jaan mielipiteeni auliisti niin, että sen saa mahdollisimman moni tietää, eikä sorru moiseen roskaan.
  Myyjälle/valmistajalle ohjatut reklamaatiot hoidetaan tyyliin, että lahjotaan tyytymätön asiakas hiljaiseksi ja ollaan hiljaa, eikä asialle oikeasti tehdä mitään :odrealmad:
   
  Muokattu: 15.11.2017
 10. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  https://www.car-rep.fi/fi/

  Joo, kyllähän tuolla lukee alhaalla maston.

  Minulle sattui tässä viime kesänä pari mastonin mattamustaa, mistä ei tullut mitään pihalle ei siis kaasua, ei epämääräisiä roiskeita, ei yhtään mitään. Painon perusteella oli jotain täynnä.
  Olisi ehkä niistäkin pitänyt valittaa mutta luulen, että tässä on voinut olla niitä myyvässä liikkeessäkin syytä, ei välttämättä varastointi ole niinkuin olisi pitänyt. Semmoinen "halpamyymälä".

  Ostin jostain muualta vastaavanlaisen ja siitä tuli maalia ja ihan hyvää jälkeä kohde huomioiden, yksiin vanhoihin vanteisiin vedin uutta pintaa.
   
 11. rapa-ripa

  rapa-ripa Gearhead

  Omat kokemukset Mastonin Car Rep Wrinklestä ovat ihan hyvät.
  Pitää suihkuttaa hieman kauempaa kuin tavallista maalia, niin sillä saa aikaiseksi ihan asiallisen pinnan. Märäksi ruiskutettuna lopputulos on helmamassan näköistä rööpelöä...
  Wrinkleä se ei sinänsä ole, vaan enempikin sellainen hiekkapintamaali...
   
 12. olsons

  olsons 1st gear

  En pitänyt tuosta car repin maalista. Tulee enemmänkin juuri sellainen hiekkapinta. Bilteman maali oli vastaavaa. Se myös tuli omia aikojaan ulos purkistaan säilytyksessä. Taidan tilata saksasta VHTn wrinkleä ja kokeilla sillä.
   

Kerro tästä muillekin!