Vinyylikaton puhdistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja fxsts, 13.2.2009.

  1. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Millä aineella voisi kokeilla pinttyneen lian poistoa vinyylikatosta? Vinyylikaton puhdistus/pesuaineissa ei tunnu potku riittävän kaiken lian poistamiseen.
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Pesuainetta ja painepesurilla -ensin varovasti pienillä paineilla, kyllä yleensä lika lähtee... :wink:
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    vanha väki käytti jarrunestettä, itte kokeilin ja näytti perkeleen hienolta.. pitkä aikasia vaikutuksia ei tarina kerro enkä edes suosittele kokeilemaan :rotfl:
     
  4. willalande

    willalande 2nd gear

    enpä suosittelisi tuota painepesua, koska jos se katto on halkeillu niin kuin vanha vinyyli yleensä on niin voipi sitten se paine tehdä tuhojaan. itse olen putsannu likaista vinyyliä tavan liuotinpesulla ja karheella pesusienellä varovasti ensin pieneltä alalta. ja lakkabensiini ollu myös hyvä aine ja se hajuton versio siitä . sitten autoglymin tuotteilla loput.
     

Kerro tästä muillekin!