VIP&Flying Finns kotiinpaluu- ja B-ajokauden päätösbileet 7.10.2017 Malmilla!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 27.9.2017.

?

Oletko tulossa paikan päälle?

  1. Todellakin

    18,2%
  2. Ei pysty

    27,3%
  3. Kyllä ja polttamaan vähän kumia

    4,5%
  4. Tulisin kyllä, mutta puolisoni ei päästä tällaisiin hurlum hei bileisiin

    31,8%
  5. Ehkäpä?

    18,2%
  1. VIP&Flying Finns kotiin paluu- ja B-ajokauden päätösbileet lauantaina 7.10.2017 Malmilla!

    Nämä kaikille moottoripäille suunnatut bileet järjestetään viime vuoden tapaan Helsingissä Malmin lentokentällä Ravintola Gate1:ssä.
    Joten varaa jo nyt vapaaksi tämä 7.10. lauantai ja tule nauttimaan ajokauden kuumimmista päätösbileistä Malmille. Liput kannattaa ostaa jo ennakkoon, jolla säästää useamman euron ja sisään pääsy bileisiin hoituu helpommin ovella.

    Luvassa on kosteat bileet sisätiloissa ja ulko-ohjelmassa kumi palaa, rajoittajat paukkuvat, pakoputket lyö liekkiä ja bensa tuoksuu!
    (Vuotuiseen Burn Out Champion-kisaan(Bikes or Cars) voi ilmoittautua mukaan meilitse osoitteeseen: toimitus@bombermagazine.com kisassa on jälleen hyvät palkinnot)

    Ilta alkaa n. klo 18.00 koostevideolla VIP & Flying Finns tiimin seikkailusta Amerikan mantereella ja saattaapa kavereita joku lavalla vielä vähän haastatella.

    Tämän jälkeen ulko-ohjelmassa on autoilla ja prätkillä omat Burnis kisansa, jossa ainakin viime vuonna ei pelejä eikä renkaita turhaan säästelty.

    Eikä tietenkään pidä unohtaa illan yhtä tärkeintä tilaisuutta, kun lavalle astelee naiskauneutta parhaimmillaan miss Bomber 2018 finalistien muodossa ja illan pääteeksi tietenkin valitaan uusi miss Bomber 2018.


    Jos olet missannut nämä bileet aikaisemmin niin nyt on oikea hetki korjata tilanne!

    Lauantaina 7.10.2017 klo. 18.00 alkaen Bomber Magazine järjestää tämän vuoden tykeimmät bileet, Helsingissä Malmin lentokentällä!

    Liput ennakkoon 8€ ja ovelta 14€, joten ennakkoon ostamalla useamman lipun säästät taksi kyydin kotiin.
    Ennakkoliput voi ostaa tästä linkistä: http://shop.bomber.fi/party
     
    hantta tykkää tästä.
  2. Mika Patshijew ilmoittautui Burniskisaan mukaan legendaarisella isolohkoisella "Pötkö" Plymouth farmarilla.

    Kisa järjestetään lauantai-iltana 7.10. Helsinki-Malmi Lentoasemalla B-ajokauden päätösbileiden yhteydessä.
    Liput voi vielä tämän päivän tilata ennakkoon (8€) webshopista edullisemmin kuin ovelta(14€), tästä linkistä: http://shop.bomber.fi/party

    [​IMG]
     
  3. LIVE bändinä Bomber ajokauden päätösbileissä soittaa legendaariseen Peer Güntin klassiseen kokoonpanoon vuosina 1983-2005 kuuluneet Teijo ”Twist Twist” Erkinharju ja Teijo ”Tsöötz” Kettulan yhteinen bändi nimeltä Dog Days Revolution.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Onks toi se 44o:nen perhe Volvo sieltä -80 luvun lopulta / -90 luvulta...:D
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Saisko sitä ohjelmaa tännekin, vai onks tää tapahtuma tarkoitettu vaan veispuuk hönöille?:poff:

    Viime vuonna oli ihan hyvät kekkerit, niin kai se täytyy tulla tänäkin vuonna kattelemaan.:odcool:
     
    guru tykkää tästä.
  6. 1320

    1320 Gearhead

    ...Yritys syrjiä meitä veispuukittomia ei onnistunut, paikalle tultiin jokatapauksessa.:poff: Vippiporukan reissuvideo oli hienosti tehty, toivottavasti se ilmestyy johonkin julkisuuteenkin joskus, niin voi kattoa uudestaankin.

    Autojen burnikset oli ihan näyttäviä, mutta täytyy ihmetellä burnispaikan tai lähinnä katsomon sijaintia, kun piti tihrustaa verkkoaidan läpi...:odroll: Viime vuonna oli hyvä kun siitä rakennuksen terassilta pääsi näkemään aidan yli, olis mun mielestä kannattanut säilyttää toi varsin hyvin toimiva systeemi tänäkin vuonna...

    Järjestelythän toimi muuten erittäin hienosti, siitä kiitokset.

    Tossa videolla on autojen Burnikset...


    Burnisten jälkeen pitikin lähteä kohti Tikkurilaa kattomaan Crazy Cavania, joka pistikin oikein kunnon keikan.:odcool: Jokatapauksessa ensi vuonna harkitaan jos tulis kattelemaan taas, tosin riippuu ihan siitä mitä kalustoa sinne on tulossa savuttamaan...
     
    Fileeraus tykkää tästä.
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Videoo oli tehty jonkinverran, sitä on vielä tarkoitus editoida paljon enemmän, nyt sitä oli joku 40 min mut tarkoitus olis varmaan saada pari tuntia. Materiaalia on kyllä...
     
    squide tykkää tästä.
  8. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  9. Rotten

    Rotten Gearhead

    Aika jännä, päivittäin täällä ja eka kertaa näin tän! En itke, tuskin oisin päässyt, ei vaimosta johtuvaa, vasn et aika hyvin jäänyt uusista viesteistä silmien väliin? Ihmetellen?
     

Kerro tästä muillekin!