Virranjakajan nakutus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Camino78, 16.4.2008.

  1. Camino78

    Camino78 3rd gear

    Moi!

    Voiko virranjakaja nakuttaa? Tuntuu kun kiihdyttäis autoa ajossa niin hyttiin kuuluu semmonen tiuha nakutusääni. Taas kun vauhti tasantuu niin nakutus lakkaa. Se tulee kaasarin takaa, jossa sijaitsee virranjakaja. Taas kun auto seisoo paikalla tyhjäkäynnissä, niin kaikki kuulostaa normaalilta.


    Vai voiko vika olla jossain muussa?

    Auto on 1978 3,3l v6 camino.
     
  2. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Taaimmaiset nostajat nakuttaa, tai miksei yksikin nostaja..
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Pyörijän ruuvi irti tai jakajan kansi huonosti kiinni? Tuollainen jakajanakutus oli yhdellä kaverilla autossaan, jakajan kansi oli huonosti kiinni.
     
  4. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Tossa tötterössä piti jakaja nopeaa säksätystä kun oli tulpanjohdot hieman huonot ja yks johdin ei työntäny kunnolla kipinää,niin se säkätti sen kannen nastaan ja jo 100km. jälkeen oli uus kansi ympäriinsä mustan pölyn peitossa.Tosin huomas ajossa ja käynnissä kun vaajaamoottori kävi entistä vajaammin :rotfl:
     
  5. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    Mie onnistuin kerran laittaa HEI virranjakajan kannen jotenkin vinoon niin naputti kierrosten mukaan.. :oops: :soosoo: :rotfl:
     
  6. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tuo Luksun vinkki saattaisi olla kyseessä. Meilläkin oli yhdessä moottorissa tulpanjohto tulpan sivussa. Todella kova nakutus ja enemmän väännöllä.
     

Kerro tästä muillekin!