VIRTA VIE PYYNIKILLE: Beatles kohtaa Elviksen kesäteatterin lavalla 15.8!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 10.7.2019.

  1. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    VIRTA VIE PYYNIKILLE:

    Beatles kohtaa Elviksen kesäteatterin lavalla 15.8!

    ”All You Need Is Love Me Tender”-konsertti

    The Beatles tapasi Elvis Presleyn ensimmäisen kerran Los Angelesissa 27.8.1965. Tarinan mukaan Elvis soitteli rennosti bassollaan kappaletta Mohair Sam Beverly Hillsin asunnossaan Beatlesien astuessa sisälle… tarina saa jatkoa Pyynikin kauniissa ja kesäisessä miljöössä, kun kesäteatterin lavalle astuu loistava, kansainvälistä suosiota saanut Beatles tribute bändi BEATLINE ja Suomen johtava Elvis-tulkitsija ARON & Cool Company. Mutta nähdäänkö heidät lavalla myös yhdessä? Se jääköön nähtäväksi…

    Luvassa on huikea ja ainutlaatuinen - ja tällä tietoa myös ainutkertainen konsertti, jossa samana iltana kuulet The Beatlesin legendaariset kappaleet ja Elviksen rakastetuimmat hitit! ROCK’N ROLL-, NOSTALGIA- ja LAATUTAKUU taattu!

    Tunnelmaan pääset virittäytymään katsomalla Beatlinen ja Aronin yhteisen musavideon tästä:

    Beatline esiintyi ensimmäisenä suomalaisena bändinä Abbey Road On The River-festivaalilla, USA:ssa 2018 ja uudestaan 2019! He esiintyivät myös Englannin Liverpoolissa International Beatleweek-festivaalilla 2014 Seppo Tammilehdon ja Freemannin kanssa!

    Aron on kansainvälistä tunnustusta saanut karismaattinen Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Cool Company on taidokas kokoonpano, joka on toiminut Aronin luottobändinä jo useiden vuosien ajan.

    Kotisivut
    Beatline: www.beatline.fi
    Aron: www.aron.fi
    Cool Company: www.coolcompanyfin.wordpress.com


    VIRTA VIE PYYNIKILLE
    ”All You Need Is Love Me Tender”-konsertti
    Pyynikin kesäteatteri, Tampere
    To 15.8.2019 klo 18:30, portit 17.30


    Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2323296751223762/
    Liput: www.lippu.fi

    Info:
    Parempi Pyy Fest Oy
    P. 050-555 0450
    www.virtavie.fi
     
    Rotten tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!