Vitt.. mikä finaali..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja JK402, 2.9.2013.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mää ajoin perjantaina.
     
  2. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Menin paikalliselle poliisiasemalle tänään ja kerroin että liikkuvat vei mun kortin päivystäjä sanoi että onko ne ihan hulluja kun pikku rikkeestä kortti viedään siitä sit menin tutun poliisisedän puheille ja se antoi kortin takaisin eli huomenna töihin omalla autolla.Mutta pikku E pitää hankkia ennen kuin traileria alkaa taas vetää eli aika pian kun beaver rocker pitäs kiikuttaa Rust racingin tallille kurikkaan ennen talvea
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jos se kortti meni siitä että ajoit liian isolla yhdistelmällä (eli kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta), niin siitä tulee vuosi sanktiota ettet saa suorittaa lisää kirjaimia korttiisi :lol:

    No, eipä siinä. Itse syyllistyin joskus samaan ja perään kauhiat anteeksipyynnöt ja liitteeksi kommentit että onko se sitten parempi että vaimo ajelee yhdistelmällä millä se ei osaa eikä halua ajaa, vaikka on kortissa pikkuee, niin heltisi lupa suorittaa tuokin.

    Ks. Finlex: 546/1999 70 §
    Se erityinen syy tarvii perustella. Ainakin omalta kohdalta näin vaadittiin.
     
  4. Looski

    Looski 3rd gear

    Niin kyllähän tuo vain 2 kierrosta syö varmasti kaikkien tiimien ja katsojien mieltä. Säällehän me emme kertakaikkiaan voi mitään MUTTA uskoisin kyllä jokaisesta tiimistä löytyvän vaikka sen 100€ per kisa lisää että tämä finaalikisa nähtäisiin ens kesänä myös meidän kisakalenterista 3 päiväisenä. Olkoon se meidän avunanto tähän ahtauteen jos FHRA vaan lupaa lopettaa vaikka tuon aivan turhan tvohjelmansa joka maksaa käsittämättömän määrän jäsenien ja kisaajien rahaa aivan turhana ohjelmana suomen televisiossa. Sen rahan kun laittaa tohon livestreamiin niin riittää.
     
  5. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    en varmaan maksais 500e ylimääräistä siitä että finaalit alastarolla ja tuskimpa SM-ryhmät maksais 600e ylimääräistä .
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoa Pate että Beaver Rocket pääsee työn alle sillä Trust Racingin poijat tekee siitä taas kilpurin!!Ps.Ettei tulis ruosteen värinen!! :rotfl:
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Sovitaanko että annetaan olla ihan rauhassa tuon tv homman sillä eikös se Luigi ottanut asiasta selvää aikoinaan ja keskityttäisiin itse asiaan eli jokainen teami koittaa saada omilta kyliltä porukkaa käymään kisoissa ja näyttelyssä niin hillot riittää!!Ja mikä tärkeintä niin tultaisiin ajamaan kisoihin eikä netissä huudella että pitää olla sitä ja tätä ja vielä tuota...!!Ps.tiedän että Tomilla vermeet hieman kesken ja kun ovat kasassa niin lentää!! :poff:
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Joo, tais toi töllödiili olla kohtuullisen suopea taloudellisesti ainakin jossain vaiheessa. Mut toki sielläkin lienee mahdollisuus tarkistella talousasioita et voisko ne olla vieläkin paremmin, vähintäänkin selvittämällä ja kilpailuttamalla esimerkiks tuotantoyhtiötä.
     
  9. Looski

    Looski 3rd gear

    Eiköhän finaaleissa nyt viimeistään ollu kalustoa jo joka ryhmällä tarpeeksi, siitä se tappio ei ainakaan muodosto. Yleisö laji tämä ei ilmeisesti enää ole. Luultavasti drifterit on se tämän päivän juttu katsojan kannalta. Mun puolesta tv hommaa saa tulla vaikka maailman tappiin joka kanavalta jos kisat itsessään säilyy vähintäänkin entisellään. Jostainhan se tappion täytyy muodostua. Ei sillä eikä millään, näistä mun hörinöistä kannata ainakaan hernettä vetää nenään kunhan ny heittelen asioita esille. jotainhan nyt on jokatapauksessa tehtävä jotta tämä laji säilyy täällä.
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Ei vedetty herneitä nenään ja tosiaan varmasti nyt kannattaisi kaikkien osallistua visioimaan/tarkastellen silleen että homma jatkuu jatkossa mielummin kasvaen kuin kuihtuen!!
     
  11. pile

    pile Gearhead

    juu ei millään pahalla mutta tuo kun kilpailuja vähennetään,päiviä karsiaan olemassa olevista kilpailuista niin se ei vaan ole oikea tie tappioiden poistoon.Niin monta kertaa on kuuluunut että kuinka kallista esim. tuo tv ohjelman saaminen näkyviin on fhra:lle niin tuollaisena kun se tulee mtv:ltä ulos niin sellaisenaan se on turhaa rahan polttoa,esin tuo live sream mitä tuotetaan(sen kalleudesta ei kukaan ole puhunut)on huomattavasti tasokkaamin tuotettua tv katsotaavaa.siinä on sentään äänetkin niin kuin kuuluu.kyllähän ryhmät jotka maksaa pienen lisän siitä että saa näkyvyyttä on tään puolella helpompi saada ns. ponsoreita ku saa sanoa että kisat näkyy tv:ssä.Mutta vois tuo ison summan käyttää oikeesti viisaamminkin.
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Meillä on duunissa n. 150 duunaria ja siihen päälle muutama kymmenen yläkerran ukko.
    Nitroihin meilta saa aina lähtemään 20-30 tyyppiä, tyky-toiminta sponssa hieman lipusta, lähtisivät varmaan noita pienempiäkin kisoja katsomaan.
    Kisaajat voisivat töistänsä kysellä josko jengiä kiinnostaisi sinne lähteä.

    Esim sponssina tiimille joku pieni kuljetusyrittäjä, muihin sponssimestoihin lappu minkä kautta bussi kiertää, noukkii tiettyyn aikaan väen kyytiin. Liput lunastetaan etukäteen. Jotain tälläistä?
    Voisi tuollakin saada sponssit näkyvyyttä ja kisat porukkaa paikalle.
     
  13. jule69

    jule69 Gearhead

    ristus mikä finaali rapula .
    saunottihin rust tyylihin ja tänään jo keskiviikkona pääsi finaaliista kotia
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Onneksi ei tullut kultaa niin olisi vielä saunominen kestäny ainakii viikon!! 8)
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jaa oliko teitä montakin onnellista jotka sai suitsuttaa kummia jo perjantaina?
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Oli tietty, oikeen parilähtö vedettiin ja heti perään vetäisin soolon.
    16.2 ja oisko 132 lopandeerii ollu.
    Eli vakio katuautojen Q1 spot on mun.
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jaa ton takia radiossa hehkutettiin että perjantaista sunnuntaihin on säpinää :rotfl: .
     
  18. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jep ;)
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Ainakin näkyi Mustang 427:lla ja jollain ahtimella sekä salaperäinen prätkämies lisenssiä ajamassa!!
     
  20. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Salaperäinen mopomies oli toimitsija myös, testasi isukkinsa nopoa pari vetoa.
    Mustikuski oli ilmeisesti sopinut verraarityyppien kanssa että saa muutaman vetosen ottaa heidän kaffepaussilla.
     

Kerro tästä muillekin!