Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja d-lowrider, 4.8.2013.

 1. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Onkohan tällaisella patentilla toiminnan edellytyksiä:

  Vanhoissa Warreissa yms on kolmet kärjet ja kolme puolaa. Siihen saa ostettua hal-anturilla toimivan kärjettömän sytkän. Alkuperäiset puolat ovat koneen päällä, niin että joka tulpalle on omansa. Voisiko ne korvata ottamalla vaikka jostain Nissan Almerasta puolat, joissa ne ovat suoraan tulpanhatuissa?
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

  Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

  Voi jos tietää mitä tekee.Tarvis tietää nniiden nissanin puolien vastus ja se arvo millä toi sun mainitsemasi paketti toimii.Ei suorasytytyspuola ole sen kummenpi kuin tvallinenkaan kärjetön puola.
   
 3. t1mppa

  t1mppa 1st gear

  Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

  Ainakin LS- moottoreiden puolat sisältää signaalinvahvistimen ja puolia ohjataan suoraan moottorinohjausyksiköltä tulevalla signaalilla, kyllä nuo eroaa perinteisistä puolista. Almeran puolista en tiedä mitään.
   
 4. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Re: Voiko suorasytyspuolan laittaa tavallisen puolan tilalle

  Kärjetön systeemi on sellainen, joka eliminoi vain kärjet ja konkat. Puolat olisivat alkuperäisiä ja niistä olisi tarkoitus päästä eroon. Mikään pakko noiden puolien ei ole olla Almerasta...kunhan löytyisi joku vehje mistä sellaiset sopisivat.
   

Kerro tästä muillekin!