Voimalaji?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja sasupe, 25.6.2009.

  1. sasupe

    sasupe 1st gear

    Onko navan irroitus jarrurummusta voimalaji?

    Ford Fairlane 64 ja eturumpu tarvis vaihtaa. Ei ole ikään tullu napaa irroitettua eturummusta kun ne rummut on ollu aikasemmissa laittessa aina takapäässä. Nätisti irtos rumpu kun jaksoi kitkutella. Laakerit sai nypittyä talteen mutta sitte tökkäs. Napa on rummussa kii ku ammuttuna. Pitäiskö tuo prässätä vai miten? Pieksemään viittis alkaa :(
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    ookko ny ihan varma, että se rumpu lähtee navasta irti, ainakin tuossa-63 Galaxiessa näyttäs olevan yhtä puuta koko roska (silmähavainto, ei tarkemmin tutkittua), eli voin olla väärässäkin :rotfl:
     
  3. sasupe

    sasupe 1st gear

    Pikku pakko ku uudessa rummussa ei oo napaa eikä pinnapultteja. Rumpu vaa ja reijät. Mutta on tuo rutto vie ku yhtä puuta vakka näkee ettei ne yhdessä oo syntyneet :eek:
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    tapausta senkoommin tuntematta, joissakin rummuissa on ollut pultit, joilla ne on kiinni navoissa, jos ei ole pultteja, niin paineilmataltta on hyvä irrottaja, vaa talttaa sitä rumpua, elä säre nappaa...
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    lämpöä, lämpöä ja lisää lämpöä.
     
  6. sasupe

    sasupe 1st gear

    Vaihtamatta jäi tälläkertaa, tulta ei ole saatavana kotipihalla ja pinnapultit on ku hitsattuna rummun reijissä, vaikka näkee että navassa ne on kiinni.

    Vanhat rummut oli kämäsen näköset, mutta olka puutui joten annoin olla. Pistin muuten uudet hilut sisälle ja ajoon toistaiseksi. Katoin että tarvii rasvatiivisteet uusia ja kuppasimmat pinnapultit vaihtaa samaan vahinkoon. Teen ku osat ja pilli on käsillä.

    Kiitos avusta, yksin ku tuusaa niin meinaa välistä olla ihmeessä :)
     

Kerro tästä muillekin!