Vojakkeri päästi kylymän pierun.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja belarus, 2.1.2015.

  1. belarus

    belarus 1st gear

    Mikähän mun sysleriä nyt vaivaa.Illalla jätin parkkiin ja aamulla ei enää käynnisty.Illalla oli pari astetta pakkasta ja aamulla vajaa parikymmentä.Avaimet oli jääny sisään ja patterit mykäksi,vihdoin patterit ja kake heräs henkiin.Alarm setti ei jää palaan mutta ei käynnisty.Polttoaine ei tule suodattimelle,eli epäilin että jäässä.Mutta letkuun kun puhaltaa nii tankissa porina käy.Mitään vikakoodeja ei anna,ku kaveri kävi testerillä ne lukemassa.Osaisko joku sanoo mistä vikaa kannattas ruveta etsiin ja onko näissä tankissa siirtopumppua?Autohan on -99td voja.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Virta loppu ja ajonesto päälle?
     
  3. belarus

    belarus 1st gear

    Unohdin mainita että ennen pakkasia laitettiin uusi optiman akku,ja sitäkin on jo ladattu ja annettu lisävirtaa.Pyörittää tosi iloisesti.
     
  4. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Ajonesto. Kunnon kopautus mittariston tienoille, ja avaimella ja kakella lukkojen rämppäystä.

    Viheliäisiä nää jälkiasennetut AJONESTOT, nimensä mukaisesti.
     
  5. belarus

    belarus 1st gear

    Oon sitäkin yrittäny,ennen se autto mut ei nyt.Antaako vikakoodin jos esto päällä?
     
  6. RooZe

    RooZe 2nd gear

    Ota ratin takaa pylvään muovit pois. Virtalukolta lähtee johto, jonka päässä töpsykkä joka mustassa boksissa siinä lähellä. Käytä töpsykkää irti ja avainta annat autolle.
     
  7. belarus

    belarus 1st gear

    Ei auttanut tämäkään.Huomasin uuden ominaisuuden,kun autoa starttaa jonkinaikaa niin mittaristo villiintyy täysin.Viisarit hyppii ja valot vilkkuu piipparit piippaa.Liittyyköhän siihen et ei lähe käyntiin,ja auttasko jos koittas toimivan auton mittariston vaihtaa??
     

Kerro tästä muillekin!