voyager 02 ajovalon säätömoottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jariha, 19.3.2009.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    eli kun toi korkeus säätö toimii vain toisella puolella, onko voyagerissa ajovalon korkeussäädön moottori ajovalon sisällä?
    onko kukaan vaihtanut sellasta? eli pystyykö tavallinen valkoihonen sen vaihtamaan kotikonstein, vai joutuuko koko umpion vaihtaan?
    :)
     
  2. mauni

    mauni 3rd gear

    on se umpion sisällä .
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ruiski crc:tä liittimen väliin jos olisi vaan kontaktihäröö. Omasta rysleristä heräsi sillä, oli näkyvissä pientä hapettumaa. Tosin kyseessä ei ole voikkari mutta siinäkin on korkeussäädön moottori umpiossa.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    joo ois kiva saaha kyl pelkkä moottori kun koko umpiota tarjoavat autokeskukselta edulliseen 468e hintaan :D, jos en sit saa liittimien puhdistuksella toimimaan, siitä aloitetaan
     

Kerro tästä muillekin!