voyager -02 flektit ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jariha, 10.6.2010.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    eli ongelma on ettei flektit lähde päälle käyttämällä koneen kuumaksi? onko tuos vehkees flekteille joku rele jossain? sulake varmaankin on, mut mistähän löytäisin ko. vermeet? jos joku vaik tietäs :D
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Kait flektit lähtee päälle jos ilmastoinnin kytket?Pitäis pyöriä flektit kompuran kanssa samaanaikaan.

    Vanhammassa GS korissa oli aina se elektroninen rele siellä alhaalla runkopalkissa,näkyi altapäin kurkkaamalla.Sen vaihtamalla alkoi flektit pelittää...Mut tuo tieto ei nyt taida auttaa..
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    ilmastointi oli päällä, siitä on kai reonit karannu ei se ainakaan kylmää puhalla :rotfl: kyl se ilmastointi ruksetta pitää ja olin yhdessä kohti kahtovinani et niinku flekti ois heilahtanu(sitä ennen kuului naksahdus), mut ei se pyörimään asti lähteny
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Joo,,sulla on ilmastointiremppakin tiedossa....Itsekkin veikkasin että freonit karannut.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    mää kaverille sanoin (ku se sen auto on) jo viimekesänä et se ilmastointi ei pelitä oikein ja se on ollu menossa nytkin keväästä asti ilmastointi korjaukseen? vois vaan eka ton flektin kohtalon selvittää etteivät pääse liikaa laskuttamaan :D
     
  6. virta

    virta Gearhead

    Mistä tiedät ettei ne kuulu alkaa pyöriä vasta 100C?

    Jos flektit värähtää ja naksahtaa kun kytket ilmastoinnin päälle toi on aika tyypillinen tilanne kun freonit kateissa vois veikata että ne toimii oikein.
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    [/quote]Mistä tiedät ettei ne kuulu alkaa pyöriä vasta 100C?
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    releestä/sulakkeesta havaintoo?
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    aihe edelleen ajankohtainen, lämmöt pysyvät näin helteilläkin kyllä normaalissa, mut ihmetyttää vain toi toimimattomuus?
     
  10. ahonkivi

    ahonkivi 1st gear

    Rele on siinä maskin takana "puskuri"-palkin päällä, pääsee käsiksi kun raottaa maskia yläreunasta. Sellanen jäähdytysrivotettu kapistus, alunperin niitattu kiinni siihen palkkiin. Sulake löytyy siitä konehuoneen sulakerasiasta, kohdasta rad. fan.
     
  11. jariha

    jariha Double Gearhead

    kiitokset näistä
     

Kerro tästä muillekin!