voyager laatikko ongelma?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kipa76, 2.7.2008.

  1. kipa76

    kipa76 3rd gear

    elikkä kaverin autossa ei meinaa loota toimia oikein?miten tuommosessa autossa tuo kickdown pitäs toimia?nyt täytyy painaa kaasu kunnolla pohjaan eikä meinaa heti vaihtaa pienemmälle...mitenköhä tätä uskaltaa säätää :rotfl:
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ei tossa oikeen ole mitään säätömahdollisuutta. TPS saattaa aiheuttaa ehkä tuota. Toimiiko ylöspäinvaihto normaalisti ? Onko vika ollut kauan ?
     
  3. kipa76

    kipa76 3rd gear

    toimii ylös päin normaalisti ja muutenki toimii hyvin!on kaverin eka automaatti ja luuli että ei toimi,kävin ajamassa niin oli ihan normaali :rotfl:
     
  4. jarnop

    jarnop 1st gear

    Onko jollain lukijaa josta selviäis mikä tuota lootaa kiukuttaa ? siellä on nyt rysyn omaa öljyä 4l eikä mitään dextron 3 kun ei sillä toiminut alkuunkaan :mad:
    auton kun sammuttaa loikkari toimii hyvin ja joskus jopa toimii kun joutuu hiljentään mut voimakkaan jarrutuksen jälkeen ei toimi taas et joku kosketus vikahan siellä on nyt :rolleyes:
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    voi olla montakin syytä mutta jos öljyä liikaa,tarkista kuumana,öljy jostain syystä lämpenee liikaa,laatikon lämpösensori keljuilee,solkkuvika,jne.missä päin auto on
     
  6. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Eihän jarrut vaan laahaa?
    Kauanko sillä yritettiin ajella noilla väärillä litkuilla?
     
  7. jarnop

    jarnop 1st gear

    jarrut laahas , ei laahaa enää, edestä oli palat ihan loppu joten sinne vaihdoin kaikki ihan udet, takaa rasvasin jouset vain. oisko muutama viikko satunnaista ajoa ei enempää ja lyhyitä matkoja , pelko on perseessä liian kova et hajois lopuulisesti
    Solenoidin vaihdoin ja tcm vikakoodin purkanut eli miinusnapa irti 15 min ja takas ei auttanut
    Pusulassa asustelen
    Joutavaa ajoa kun saa pysähtyä ja startata auton uudestaan jotta saa ylivaihteen päälle
     

Kerro tästä muillekin!