Voyager ongelmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja voikku82, 12.8.2017.

  1. voikku82

    voikku82 1st gear

    Auto on uudemman korin 2.4 manuaali 2001. Antaa vikakoodin P0500 ja nopeusmittari ei toimi ja kilometrit ei kerry. Ajoittain elää omaa elämäänsä. Kierrosluku, lämpö ja polttoaine toimii. Onko näissä joku erillinen nopeusanturi vai ottaako nopeuden abs anturilta? Mittari näyttää koko ajan muuten 20 kmh kun laittaa virrat päälle. Auto myös sammuilee kovemmissa vauhdeissa kun painaa kytkimen pohjaan. Juotokset uusittu mittaristoon ja resetointi tehty..
     
  2. Jsp

    Jsp Gearhead

    P0500 eli speedsensori on huono. Aika vaihtaa nopeus antura. Mitä nopeasti googlettamalla näki, voi olla että antura on vaihdelaatikossa kiinni?
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    2001 -mallista en osa ulkoa sanoa, 2002 -mallissa ei oo enää ainakaan vaihteistossa...
     
  4. voikku82

    voikku82 1st gear

    Kävin laatikon ja ympäristön läpi eikä sattunut anturia silmään..
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Oikeassa vetarin hännässä se on jos on....
     
  6. voikku82

    voikku82 1st gear

    Jep..siellähän se..Kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!