Voyagerin -97 valo-ongelmat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja a02242, 4.3.2008.

  1. a02242

    a02242 1st gear

    Kuljettajan puolen etuparkki, ylempi takavalo ja rekisterikilven valo palaa himmeämmin kuin toisen puolen valot. vilahtavat kirkkaampana päälle kytkettäessä. Lisäksi, kun kytketään päälle takasumuvalo, ei se syty kuskin puolella ollenkaan ja sammuttaa samalla kuljettajan puolen parkit ja rekisterikilven valon kokonaan. Lamput on kierretty läpi ja ovat oikean kokoisia??????
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Onko sulla voyager johon on asennettu takasumuvalo jälkiasennuksena?
    Jos se on jälkiasennus se yleensä asennetaan erillisenä yksikkönä takapuskurin alle.Takasumarihan kuuluu palaa vain toisella puolella.
    Entä onko autossasi vetokoukkua?
     
  3. a02242

    a02242 1st gear

    Ei ole jälkiasennuksena, vetokoukku on.
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Ootko katsonut oisko johdot kärähtäneet läheltä polttimoita?Voyagerissa on turhan ohuet johdot,tollanen kerran tuli vastaan joka aikaansai ajovalopolttimon palamisen himmeänä.
     
  5. Raine

    Raine 1st gear

    Takasumari pitää löytyä vähintään toiselta puolelta, mutta kyllä molemminkin puolin saa olla.
     

Kerro tästä muillekin!