Voyagerin ilmastointi/sähkö ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jyrmex, 20.5.2010.

  1. jyrmex

    jyrmex 1st gear

    Moikka,

    Onko täällä ketään, joka on joskus pelannut Voyagerin sähköjen kanssa?
    Omani on 96 ja ilmastointi vittuilee. Minulla on kaikki korjaamo manuaalit mutta kun ei viitsisi vielä purkaa niin hitosti. Eli pääpiiteissään ongelma on se, että normaali vikadiagnoosin teko ei onnistu kun ei päästä AC Diagnos osioon. Ilmastoinnin kompura ei kytkeydy! Siellä jossain on siis vikaa!!!
    Siis olisiko ketään titäjää.

    T. Jyrki
     
  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    onko ainetta järjestelmässä, tuleeko virtaa edes painekatkaisijalle saakka... lähre ny noista ekana liikkeelle
     
  3. Hawk

    Hawk 3rd gear

    ota akun kenkä irti ja sitä kautta se boottaa tietsikan. ainakin cädeissä auttaa ilmastoinnin täytön jälkeen et alkaa pyörittää kompuraa jälleen. muuten luulee edelleen et järjestelmä tyhjä ja ei suostu sitä käynnistämään.
     

Kerro tästä muillekin!