Voyagerin ilmastointi, vakkari ja takalasinpyyhin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja rautasydän, 20.7.2009.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Otsikon laitteet vittuilee. Vakinop.säädin ei toimi lainkaan. Ilmastointi toimii ja aina välistä keksii mennä ittekseen päälle, eikä sillon saa pois päältä millään. Samoin takalasinpyyhin intoutuu itekseen pyyhkimään..
    Kellojousi on vaihdettu mutta siitä oli vaan se ilo, että airbagvalo lakkas palamasta. Mistä vikaa metästään?
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Takalasinpyyhin voi herätä lisämaadoituksesta, saattaa auttaa muihinkin vaivoihin. Klik
     
  3. virta

    virta Gearhead


    Ilmastointi menee päälle aina Chryslereissä kun laitat puhalluksen tuulilasille ja pois sitä ei saa millään,muuten kun ottamalla kompuran johdon pois.

    Mieleen tuli tuosta cruisen viasta että olikohan se kellojousi oikeaa tyyppiä jossa johdotus myös cruiselle,kaikissa ei meinaan oo..Muuten cruisessa ei paljon vikaa ole esiintynyt.
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    No tuon tuulilasille puhaltamisen huomasin tuossa päivänä eräänä ja se jopa meni poiskin, kun vaihtoi puhalluksen suuntaa mutta aina se ei ole auttanut. Onpas perse systeemi!
    Kellojousi vaihdettiin autokeskuksessa tehdastakuuna, joten enpä tiedä mitä ne sinne on punkenu. Oletin, että maahantuoja osaa hommansa. Pitääkö tässä nyt ruveta penäämään mitä sinne on laitettu?
    Talvea odotellessa, että voi ottaa ilmastoinnin pois käytöstä..
     
  5. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Täytyypä testata, kun ehtii. Kiitos linkistä! Pitänee pika-apuna koittaa tuota akunkaapelin irrotusta, jota on tullut jo mietittyä mutta ei koskaan muista/ ehdi avaan konepeltiä :oops:
     
  6. virta

    virta Gearhead

    Kellojousi vaihdettiin autokeskuksessa tehdastakuuna, joten enpä tiedä mitä ne sinne on punkenu. Oletin, että maahantuoja osaa hommansa. ]


    Sulla oli muuten säkää..Eivät kuulemma enää laita noita ilmaiseksi takuuna,,mut voi riippua paikastakin mistä kysyy.
     
  7. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Kertoivat, kun vein auton, että tehtaalta on takaisinkutsu kellojousen ja "fuel rail" takia. Nämä sitten laitettu veloituksetta. Ja paikka oli hertsikan autokeskus. Tuo fuel rail ei mulle edes selvinny, että mitä ne sieltä linjasta laitto.
     

Kerro tästä muillekin!