Wanha asuntovaunu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja hot rod, 19.5.2006.

  1. hot rod

    hot rod 1st gear

    Olisi tuossa tiedossa vanaha asuntovaunu mutta siinä ei ole papereita.Mistähän kannattasi kysellä?Akesta? :eek:
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Kunnon souvi edessä.. Onko siinä edes kilpiä tai edes entinen rekisterinumero tiedossa? Sitten vaan metsästämään viimeistä rekisteriin merkittyä omistajaa, jolta sinun on saatava nimi alle, että hän siirtää omistusoikeuden sulle.

    Ja AKE on tukkoinen paikka. Suotta sinne soittelet. Menet jollekin katsastuskonttorille ja selität asiasi. Ne hoitavat sen soittelun AKE:lle. Sulle jää tehtäväksi toimittaa aken kullloisenakin päivänä haluamia asiakirjoja, lausuntoja ja selvityksiä. Siis jos sitä viimeistä AKE:n tietämää omistajaa ei saada kiinni. Itselle sattui tapaus jossa ostin lakanneen yrityksen nimissä olleen kärrin. Vaikea on saada nimeä luovariin, kun firmaa ei enää ollut.. Siksi tuo selvityshelvetti.

    Konttori sitten perii lopulta sulta vaan ne normaalit rekisteröinti tai omistajanvaihdoskulut.. Siksi kannattaa antaa niiden vääntää..

    Mutta selvitä konttorilta ensin, kuka viimeinen rekisterissä oleva omistaja on ja yritä löytää se. Jos heppua/firmaa etc. ei löydy, niin homma tulee olemaan kova.. Harkitse kannattaako.

    Itsellä meni vuosi asiaa vaturoidessa ja paperia syntyi 15 sivua peräkärristä..
     
  3. hot rod

    hot rod 1st gear

    Jep.Sanoin myyjälle että hommaa ne paperit.Ajattelin kysellä niin helepottaa sen hommaa.
     

Kerro tästä muillekin!