Webasto air top 18 toiminta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Achti, 25.8.2011.

  1. Achti

    Achti Gearhead

    Tuli ostettua tuossa tiistaina -95 transiitin.
    Vehkeessä on kyseisen mallinen webasto joka lämmittää ainoastaan hytin sisäilmaa. Napista kun säätelee ajastuksia yms niin kaikki pelaa ja kone lähtee naksuttamaan ja puhaltamaan. Vikana on se että ei puhalla kuumaa ollenkaan. Laitteessa on sähköliitin missä on nelja nastaa "alempana" ja sitten yksi nasta on yhteydessä polttimeen? kaikki nuo puhdistin ja laitoin kontaktispraytä, mutta ei lähtenyt vörkkimään. Seuraavaksi varmaan p-ainelinjaa ja pakoputkea tutkimaan, vai onko muita ideoita?
     
  2. Gerball

    Gerball Gearhead

    Polttoaineen puute todennäköisesti.
    Laite koittaa lähteä käyntiin, mutta liekin puutteessa sammuu.
    Käyntiin laitettaessa pitäisi polttoaine pumpun ruveta nakuttaamaan hetkeä ennen kuin puhallin lähtee käyntiin. Jos nakuttaa, onko johdot oikein päin?
    Jos pumppu nakuttaa ja polttoaine siirtyy, tsekkaa tulppa.
     
  3. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    jos webasto on maahantuojan asentama , ei alkuperäinen, konehuoneessa oikealla on sulakepesä ,,tarkasta se,, usein siinä on hapettumaa jolloin alijännite sammuttaa laitteen kun hehku on päällä, lisäksi siinä on ylikuumenemissuoja ja siinä itse telineessä on kytkin mikä estää polttoainepumpun toiminnan jos laite ei ole kunnolla telineessään,, tai ei se kytkin telineessä ole vaan itse laitteessa , mutta tarjasta sekin ellei pumppu pumppaa,
     
  4. Achti

    Achti Gearhead

    Myyjä väitti että olisi toiminut viimetalvena, ja nyt olisi vikaa kun ei ole käytetty... Webasto siis nakuttaa ja lähtee puhaltamaan mutta nakutus ei lopu puhalluksen aikana, eli viittais siihen että ei saa polttoainetta. Onko räjäytyskuvia laitteesta niin tietäis vähän että mitä mistäkin löytyy?
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    naputtele siirto pumppuu samalla kun nappaat sen päälle!! ilma vaivoja tai ei pumppaa ollenkaan....sehä o kalvopumppu mikä siel letkun välis o....
     
  6. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    ilmoita vaikka YVnä sähköposti osoite niin lähetän korjaamokirjan PDFnä
     

Kerro tästä muillekin!