Webasto toimii kun auto on lämmin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Jazzman, 30.10.2006.

  1. Jazzman

    Jazzman 1st gear

    Webasto toimii Astrossa kun autoa on juuri käytetty. Kun auto on kylmä hurina alkaa, mutta ennen kun puhallusta kuuluu niin webasto sammuu. Joku jossain keskustelufoorumissa kirjoitteli että akun heikko jännite aiheuttaisi moista?Onko muilla kokemusta? En viitsisi turhaan uutta akkua hankkia jos ei olekkaan vika siinä...
     
  2. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Joskus oon jostain lukennut että jos jäähdytin nestettä on liian vähä (reilusti tai vähän alle paisarin minimirajan) niin sillon webasto ei toimis?
    Periaatteessa kun oot käyttäny hetken autoa niin veden pinta on noussut vähän paisarissa ja samalla webastoon mennyt jäähytin nestettä? :eek:
     
  3. Touho1

    Touho1 3rd gear

    Mulla oli vanissa just kuvatunlainen ongelma, kovimmilla pakkasilla ei toiminut ennen kuin moottori oli käynnissä. Mitattiiin eberille tulevan polttoaineen määrä ja paine, luettiin vikakoodit, kaikki oli ok. Seuravaksi tutkittiin nestepinnan tason vaikutusta ja kun nestepinta oli jäähdyttimen korkin alareunassa, toimi niinkuin piti kunnes pinta laski siihen, missä vani sen tykkää pitää, ei toiminut. Loppujen lopuksi lähtö eberille siirrettiin kannesta vesipumpulle ja siihen loppuivat murheet.
     
  4. jaj

    jaj Gearhead

    mulla oli joskus ton tyylinen vika ja se meni ohi kun vaihdoin akun..
     
  5. c-305

    c-305 Gearhead

    Onko polttoaineen otto tankilta vai mistä??
    Webaston polttoaine pumppu ei välttämättä jaksa imeä auton polttoaine pumpun läpi ainetta??
     
  6. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Yhdessä mersussa oli näppärästi otettu paluu putkesta T-haaralla webastolle. Ei kauan pöhistänyt kun auton sammutti.
     
  7. Jazzman

    Jazzman 1st gear

    Jo lähti toimimaan

    Vika löytyi! Akkun jännite ei riittänyt. Kun auto oli topselissä niin webastokin toimii ihan normaalisti. Ensi viikolla sitten akun ostoon.
     
  8. ford59

    ford59 1st gear

    Tämä ei kuulu mitenkään tähän aiheeseen, ainakaan paljoa, mutta eräässä kolmekirjaimisessa saksalaismerkissä on hieno systeemi pakkas-aamuja varten: Mikäli on yli 20C pakkasta, webasto ei lähde käymään, ennen kuin autoa käyttää hetken aikaa.
     

Kerro tästä muillekin!