Webaston asennuksesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja keijon, 4.10.2006.

  1. keijon

    keijon 1st gear

    Moi
    Aatoksia Webaston asennuksesta chevy -99 6.5. Webaston paikaksi oon ajatellut apukuskin puoleisen eturenkaan taakse, eli oven kohtaan missä näyttäisi olevan hyvä syvennyskin ja puhdas sellainen. Letkutkaan ei tule kovin pitkät. Webaston laitan moottorilta sisäsyylärille menevän letkun väliin. Sähkö suoraan akulta ja sisäflektin käynnistyksen johdot liitän konehuoneessa ton (blower Switch Output Low)johdon väliin. Polttoaineen syötön haaroitan imupuolelta ennen suodatinta josta pitäisi kuulemma toimia hyvin vaikkakin suositellaan tankilta omaa. Ideoita. Meneekö oikeen vai suteen??
     
  2. MikaelT

    MikaelT Gearhead

    Sen verran täytyy neuvoa että varo "kuristamasta" polttoaineen tulopuolen letkua/putkea. Kuulemma sillä saa syöttöpumpun hajalle kun virtaus pienenee ja samalla pumppu kuumenee enemmän.
     
  3. keijon

    keijon 1st gear

    webasto

    Kiitti vinkeistä. Eilen asennuksen aloitin ja tänään pitäisi se saattaa loppuun. Sain myös vinkkiä polttoaineen liittämiseksi suoraan tankkiin ilman erillisosia. Kuulemma valtuutetut asentajatkin laittaa muovitankkiin poraamalla letkun tankin läpi eli reikä hieman letkua pienempi ja pikaliimalla kiinni. Se vesikierto laitetaan ilmeisesti ton termostaattikotelolle menevän letkun väliin jonka toinen pää on sisäsyylärillä.
     
  4. keijon

    keijon 1st gear

    valmis

    No nyt se on kiinni ja hyvin pelittää. Webasto termo top (telestart T100 HTM) 5.2 Laitoin tankilta oma syöttö ja olihan sittenkin metallinen tankki jossa vain muovisuoja alaspäin. Tankkia irroittamatta porasin letkua pienemmän reijän tankin yläkulmaan ( tiukka tuli) ja veikaten työnsin webastolle menevää letkua tankin sisään. Hyvin rupesi toimimaan kun pumppu oli vaan ensin pökänny ilmat pois. Olisi varmaan voinut ilmatakkin etukäteen.
     

Kerro tästä muillekin!