webaston asennus pick-uppiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja controlli, 25.3.2011.

  1. controlli

    controlli 1st gear

    löytyiskö täältä sivuilta, keskustelua missä selitettäis webaston asennus juurta jaksain. olis tarkoitus asentaa vm 96 silveradoon webasto heti kun kelit sallii pihalla tehdä.
     
  2. controlli

    controlli 1st gear

  3. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Kyselin tossa aiemmin kans Pick-uppiin-92 puhaltimen ohjauksen kytkentää mutta ei ollu tietoa.

    No laitehan on helppo laittaa KO vehkeisiin, missä vaan tilaa on, ja kytkentä lämppärin kennolle menevään letkuun.
    Webaston mukana tulee hyvät ohjeet.

    Toi puhaltimen ohjauksen kytkentä,sitä en ole vielä katsellu kun ei ole tullu vielä laitettua laitetta itelle. :lol:
     
  4. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    no ainakin 95:ssa Suburbanissa puhaltimen ohjauksen saa vaikkapa sieltä puhaltimen moottorin vierestä tai pyörimisnopeuden säätöpotikan johdoista. Väriä en muista, helppohan se on mitata. Muutenhan Webaston asentaminen ton ikäisiin on varsin yksinkertaista, samat yleisasennusohjeet ne pätee noissakin. Jotkut laittaa lämmittimen auton pohjaan,toiset konehuoneeseen. Ite laitoin omani aikanaan etupuskurin sisään. Hyvin pelas sen pari vuotta mitä mulla oli.
     
  5. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Jos vaan muuten on mahdollista niin kannattaa laittaa konehuoneeseen niin pysyy pitempään paremmasssa kunnossa kun on puhtaammassa paikassa.

    Varsinkin jos autoa/webastoa meinaa itellä pitempäänkin pitää.
     
  6. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Yllättävän puhtaana pysy mulla vaikka olikin etupuskurin sisällä ja tuli ajeltua välillä hyvinkin kuraisia teitä. Tosin mun auto olikin huomattavasti vakiota korkeampi, sekin tietysti vaikuttaa. Parasta kun sijoittaa sen siten että on helposti irroitettavissa/huollettavissa, jossain vaiheessa siihen tulee kuitenkin vikaa :rotfl:.
     
  7. estonian

    estonian 1st gear

    Kun ootte noita asennelleet, niin oletteko tuoneet tankilta oman putken tuolle vai haaroitelleet sitten moottorille tulevan? Itse jo mietin pientä polttoainetankkia konehuoneeseen, mutta kait sekin on jo jonkinlainen tullipaloriskin suurentaja
     
  8. sedandeville

    sedandeville 1st gear

    Omaan -95 subiin laitoin eberin oikeanpuoleisen akun alle ja polttoaineen haaroitin tuloputkesta ennen siirtopumppua. Neste kierto ihan normaaliin tapaan moottorista eberiin ja siitä kennolle. Puhaltimen ohjauksen vedin suoraan ohjauspaneeliin ja se syöttää virtaa koko paneelille, täytyy vain muistaa pitää puhallin nopeus pienellä.
     
  9. sibe70

    sibe70 Gearhead

    oma tankkilähtö tankin päälle tai tankkilähtö täyttöletkun väliin .

    Parhaimmat/helmpoimmat :lol:
     

Kerro tästä muillekin!