Weber 38 DGAS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja cartman, 17.1.2003.

  1. cartman

    cartman 1st gear

    Fordimiehet auttakee, ja muutkin. Missä autoissa on käytetty alkup. kaasuttimena? Ainakin Ford 3,0 V6, mutta onko muita? Onko vaikea löytää käytettynä? Tarkoitus olisi löytää 2-kurkkuinen, vähintään 38mm mekaaninen pysty yhtäaikaa aukeavilla läpillä. Onko muita vaihtoehtoja. Seoskammioiden pitäisi olla lähellä toisiaan, niinkuin DGAS. IDA-tyyppinen virityskaasutin ei käy (liian leveä jako, ei sovi imusarjaan). Lisäksi pitäisi olla käytetty, eli halpa. Jos sellainen kieppuu nurkissa ylimääräisenä, niin tarjoa kohtuuhinnalla.
     
  2. 5KinKP60

    5KinKP60 1st gear

    Eikö jaon imusarjaan voi muuttaa sopivan paksulla välilevyllä?
    Sitten siihen saa kiinni Weberin/Dell'orton mallistosta kiinni tutun ja turvallisen virikaasarin.
     
  3. OpaS

    OpaS Gearhead

    Tiedä sitten missä on ollut vakiona, mutta mulla oli tuollainen 2.6:ssa Taunuksessa. Ja nykyään kyseinen kaasari nimenomaan kieppuu jossakin ylimääräisenä. Mikä tuommoisesta sitten on kohtuuhinta?
     
  4. cartman

    cartman 1st gear

    Joo saahan sen imusarjaan pultattua sovitelaipalla, mutta konepelti tulee äkkiä vastaan, ja jos välilevy on liian ohut, eli alle 5cm, niin virtaukset kärsii aika pahasti. Opas, tarjoan 25e ja maksan tietenkin postikulut :smile: Jos olet kiinnostunut myymään, niin ota yhteyttä antti.ojala@me.tpu.fi ja jos et hyväksy tarjoustani niin kerro paljonko haluat.
     
  5. Razorass

    Razorass 1st gear

    Löytyy parikin. Hinnasta ei mitään hajua.
     
  6. OpaS

    OpaS Gearhead

    Täytyypä penkoa arkistoja jos tuo jostakin löytyisi, oli kyllä muistaakseni sen kuntoinen että siitä vois vähän enemmänkin saada...? :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: OpaS 2003-01-19 21:44 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!