Weldmac mig 150

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja hot rod, 23.12.2005.

  1. hot rod

    hot rod 1st gear

    Kaivelin romuista esiin tämmösen laitteen.

    www.fotki.com/hotrods/weldmac_150/

    Koneella on hitsattu viimeksi varmaan 4-5 vuotta sitten.Mitähän tuosta kannattaa tarkistella ennen kun kytkee pullon kiinni ja alkaa touhuta? :eek:
     
  2. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

    katso langan syöttö laakerit,käytä käsissä ja rasvaa.kaasu letkujen kunto,vaihda tarvittaessa. tuo on pelti hommissa mainio laite vaikka joku muuta väitäis.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    joo mulla oli tommonen kone tos muutama vuos sitte...kyllä mä hitsasin sillä paksuaki peltiä...ainoo mikä oli huono nii toi lämpörele hakkas päälle koko ajan ku hitsas täydellä virralla kauan vaikka kone oliki kylmässä halllissa ja tehtiin siihen oma llisä puhallin viilentää konetta..ei huono kone ollenkaan pintapeltien korjauksiin
     
  4. Mr

    Mr 1st gear

    Irrota muitakin peltejä senverran, että puhaltelet sisältäkin koneen puhtaaksi. Omasta löytyi melkoinen määrä tavaraa sisältä. Jäähdytyspuhallin ei poista kaikkea törkyä sisuskaluista.
     
  5. hot rod

    hot rod 1st gear

    Kiitoksia vastauksista!Tuossa mittarissa näkyisi olevan tiivisteet paikallaan mutta kannattaako ne vaihtaa uusiin?
     

Kerro tästä muillekin!